Ansigtsbehandling – for opstramning og afslapning 🙂

ALT ansigtsbehandling

ALT står for ansigts-løftnings-terapi. 

Musklerne afbalanceres i musklerne i dit ansigt, din nakke, hals og skuldre.

De muskler der er lidt slappe, får en chance for at få noget af deres naturlige spændstighed tilbage, og de muskler der er for stramme bliver dejligt afspændte.

Der bliver også arbejdet på lymferne og meridianerne på ansigt, nakke og hals. Lymferne leder affaldsstoffer væk og meridianerne er med til at opretholde den energimæssige balance i kroppen.  

Det er en vidunderlig behandling hvor man bliver dejlig afslappet. 

Vi bruger vores ansigt til at vise det, vi ønsker verden skal se. At vi er fx en kompetent leder, en underviser med styr på sit fag eller en omsorgsfuld fagperson. Med andre ord, vi har alle ”masker”, dvs sider af os selv, som vi møder verden med. Derfor har vort ansigt ind i mellem behov for at blive afspændt og nulstillet. Dette virker også ind på vores psyke, vores sind. Stress bliver lindret, søvnen blive bedre og behandlingen fremmer i den grad velvære. 

I tillæg får huden en friskere glød og  rynker og små skævheder kan blive mindre. 

Selve behandingen er bygget op over 6 gange og man betaler for alle 6 gange med det samme. De første fem gange arbejdes der på ansigt, hals, nakke, skuldre og den sidste gang, den 6. gang er en kombi af teknikker, der passer lige til dine behov.

Pris for 6 behandlinger ALT er 3300 kr.- (a 6×1 times varighed)

Bestil online på den grønne knap eller ring til Hannah på 20896588, ring også hvis der ikke er ledige tider i kalenderen der passer.

Jeg kan hjælpe dig med ansigtsbehandling