ayurvedisk massage

Ayurveda
hos Iben.

Bestil online på den grønne knap. Hvis der ikke er ledige tider der passer, så ring til Iben på 20990905 eller til helhedsHUSET på 71969909.

ayurveda massage

Praktisk: Behandlingen foregår på briks med lagen og tæppe, så du kan holde varmen. Du er afklædt, men hele tiden tildækket, på nær de steder der behandles. Der tilbydes også engangstrusser. Forbered dig på at være smurt ind i den lækre olie, hvorfor du ikke bør tage dit yndlingstøj på den dag. Det anbefales at have god tid til dig selv bagefter, så effekten af behandlingen bliver større.

De forskellige Ayurvediske forløb:

Ayurveda  massageforløb, m. ayurvedisk livsstil 

I forløb af 5 gange – Pris 3000 kr. 75 min. (de første 2 gange tager det lidt længere tid)

Her får du muligheden for at fordybe dig i et længere forløb og få den lækre abhyanga kombineret med doshatest og skriv om ayurvedisk livsstil. Vi får en snak om eventuelle ubalancer og der er basis for at prøve en af de andre lækre ayurvediske kropsolier og du får en olie på 100 ml og en pose ayurvedisk botanisk teblanding med hjem efter eget valg.

Ayurveda Signatur forløb m. ayurvedisk livsstil  

I forløb af 5 gange –  Pris 3750 kr. 90 min. (de første 2 gange tager et lidt længere tid)

Her får du det eksklusive forløb med 5 signaturbehandlinger kombineret med ayurvedisk livsstil.

En signaturbehandling består af Garshana (en traditionel ayurvedisk tør massage med Karmameju børste og råsilke handsker) efterfulgt af Abhyanga (varm oliemassage)

Du starter med at få opfrisket huden og stimuleret energibanerne med tørbørstning, hvorefter huden er klar til at modtage den varme helbredende olie, og dit nervesystem er faldet til ro.

Du får en doshatest og skriv om ayurvedisk livsstil. Vi får en snak om eventuelle ubalancer og der er basis for at prøve en af de andre lækre ayurvediske kropsolier.
Du kan tilkøbe en olie på 100 ml og en pose ayurvedisk botanisk teblanding med hjem efter eget valg.

Ayurveda balance forløb  -med oliemassage og fedtsyretest/omega 3 olie

I forløb af 5 gange – Pris 3000 kr. 75 min. (de første 2 gange tager det lidt længere tid)

Her får du muligheden for at fordybe dig i et længere forløb og få den lækre abhyanga kombineret med doshatest og skriv om ayurvedisk livsstil. Vi får en snak om eventuelle ubalancer og der er basis for at prøve en af de andre lækre ayurvediske kropsolier.

Desuden får du her også med en BalanceTest et unikt indblik i din krops Omega 6:3 balance og ser de individualiserede “Før og Efter” BalanceTest resultater.

Du vil blive guidet i brugen af Zinzinos lækre Omega 3 fiskeolie som inflammationshæmmende og den øger og opretholder sikkerheden for dine omega-3-niveauer, justerer dit omega-6:3-forhold og skaber gavnlige niveauer for dit kolesterol, dit hjerte og din hjerne.

Første gang og sidste behandlingsgang tager vi test og ser på olier/kosttilskud.

Behandlingen: Alle behandlinger ledsages med udvalgt aromaterapi og beroligende baggrundsmusik, der hjælper systemet til at falde til ro. Behandlingen starter med en lille konsultation. 

Glæd dig til at genopleve balancen i dit liv med Ayurveda.

Jeg kan tilbyde dig ayurvediske forløb