babymassage

Babymassage

Signe starter hold op i babymassage – et forældrekursus.

Undervisningen ligger torsdage kl 10.00-11.30.

Kom til intromøde den 11/4 kl 10 og hør, hvad dette babymassage kursus kan give dig og din baby – og baby er også velkommen til mødet!
Du må også komme selvom du ikke har baby – måske vil du give forløbet i gave, eller bare vide, hvad dette kursus er, hvis du senere skal have barn.

Infomødet er gratis men tilmelding er nødvendig.
Brug den grønne tilmeldingsknap herover eller send sms til 20809909.

Babymassage (forældrekursus)

“den bedste start på livet”

Babymassage eller spædbarnsmassage, som det også kaldes er en kærlig berøring af huden, kroppens største sensoriske organ. Det giver en oplevelse af kontakt, kommunikation, glæde og inderlighed og uddyber og udvikler dermed den helt afgørende tilknytning mellem barn og forældre.

Babymassage er ikke en behandlingsform som sådan, men en tid med afslapning og velvære, både for giveren og for den, der modtager massage. Hver massagesession tager altid udgangspunkt i det enkelte barns helt særlige situation og behov.

Fordele for barnet

Babymassage betyder stimulering af alle barnets sanser. Det er øjenkontakt, duft og nærhed, måske sang og småsnak. Barnet stimuleres af faste, velkendte strøg af bløde, varme hænder, og det får barnet til at føle sig elsket og sikker, set og bekræftet. Jo mere kærlighed, ømhed og berøring barnet modtager, desto bedre er betingelserne for vækst og udvikling, både fysisk og mentalt. Barnets og forældrenes fysiske nærhed er grundlaget for barnets evne til at føle nærhed generelt senere i livet.

Fordele for forældrene

Som forælder giver massage af dit barn både dig selv en afslappende pause på dagen og er en vidunderlig måde at komme tæt på dit barn på en meget naturlig måde. Når du masserer dit spædbarn, bliver du følelsesmæssigt lydhør og lærer at forstå, reagere, respektere og svare på barnets kropssprog og signaler. Et lille barn har i sagens natur ikke noget verbalt sprog, men kan udtrykke sine behov gennem et meget detaljeret kropsligt sprog, som du gennem massagen bliver mere og mere bekendt med.

Begge forældre er lige gode til at massere! Og når far er til babymassage, kan mor også få en lille, velfortjent pause.

Signe Jæger er medlem af International Association of Infant Massage, IAIM.

KUN 750 KR for 5 x 1,5 time

Er du interesseret i et kursus i babymassage så kontakt Susanne på 20809909. Vi starter når der er interesserede nok. Kurset ligger torsdage kl 10.00..

Jeg kan lære dig babymassage:

Brug kvalitetstid med din baby.
Kom på dette kursus og gør
baby glad 🙂

babymassage i helhedsHUSET