EFT – Stress Release

EFT står for Emotional Freedom Techniques.

Vores angst og bekymringer, er som regel blevet programmeret ind i underbevidstheden, da vi var børn. Ofte som en god overlevelses strategi, men kan sidenhen styre os negativt som voksen.

Eks. Du fik noget galt i halsen som 2 årig og var ved at blive kvalt. Kroppen vil fremover undgå en ligende situation. Din krop kan her reagere ved eks. at du ved tandlægen får angstanfald, men du aner ikke hvorfor, fordi du har glemt mindet. Men kroppen reagerer reflektorisk, ud fra det gamle minde om “undgå at få noget galt i halsen”. Din angst styrer dig derfor i fremtiden væk fra tandlægen og dermed væk fra “at blive kvalt”. Men med tiden fører denne strategi til dårlige tænder, men uanset hvor meget du kæmper, styrer din angst dig, og du undgår tandlægen.

Men med et meget effektfuldt stress release værktøj, kan du forløse den blokering, der ligger i dig, så din krop ikke længere reagerer med angst/stress reaktion. Metoden er meget effektiv, især mod eks. tandlægeskræk og anden angst, bekymring, fobier. Men er også god til stress, depression, mindreværd, falske overbevisninger, myldretanker mm. Et fantastisk terapi værktøj, men også et enkelt selvhjælp/selvudviklingsværktøj, du kan behandle dig selv med, når du har brug for det.

Jeg kan hjælpe dig med EFT