helhedsHUSETs fødselsdag

“Det er med stor glæde og taknemmelighed, at jeg kan sige tillykke med de 3 år til mig selv og hele helhedsHUSET – med både de faste behandlere og alle vores kunder.
Vi kan med stolthed sige, at vi har overstået de første år som nyt HUS, og det på en rigtig god måde! Vi er i den grad klar til de næste år, og vi håber at du som kunde vil være med 🙂
Smil fra Susanne”
Indehaver af helhedsHUSET

25% rabat 

Vi har valgt at tilbyde et antal behandlinger med 25% rabat i anledning af vores fødselsdag.
KAN KUN BESTILLES I SEPTEMBER OG SKAL BRUGES I SEPTEMBER!

Du kan få tilbud på følgende behandlinger: (tryk på den valgte behandling og du kommer til kalenderen)

Japansk Facelift v/Tina,

Body SDS v/Keld,

Spirituel Vejledning v/Hanne,

Ayurvedamassage v/Cornelia

Zoneterapi v/Tina,

KranioSakral v/Cornelia,

Aromatouch v/Trine

MindfulCoaching v/Susanne,

Klassisk massage v/ Vivi,

HotstoneMassage v/Susanne,

Krops-massage v/Cornelia,

Psykoterapi v/Hanne,

3P Coachingsamtale v/Trine 

Når du klikker på linkene herover, kommer du til behandlerens kalender og kan booke både de almindelige behandlinger og fødselsdagstilbuddene hos den pågældende behandler.

OBS OBS OBS
Hvis fødselsdagstilbuddene er slettet fra den pågældende kalender, er det fordi, de 6 behandlinger som denne behandler har udbudt, er opbrugt! De uddeles efter først-til-mølle princippet.

hip hip hurraaaaa
– vi kan nu fejre 3 fantastiske år i helhedsHUSET.

…og vi vil gerne fejre det med vores faste og kommende kunder 🙂

Vi har gaver til dig i form af GRATIS workshops hele måneden og behandlinger med 25% rabat.
Bestilles i september og skal bruges i september!

Vi sælger også vores fantastiske vitaminer og mineraler + kurpakker med 25% rabat hele september.

GAVE-REGN AF GRATIS WORKSHOPS:

Brug det sorte link på hver workshop, til at åbne en ny side med uddybende forklaring og tilmeldingsmulighed. (begrænsede pladser –  først-til-mølle – tilmeld pr. sms 20809909)

”Spis din have – mad er din medicin” den 5/9 kl 16.30 – 19.00, incl. spisning

Du får kendskab til de mest almindelige urter og spiselige planter i have og skov – at de er medicin for din krop – og hvordan du kan let tilberede dem. Vi vil sammen lave små retter og smage på det. Workshoppen er gratis, men maden koster 40 kr.

“Intro til Pilates” den 9/9 kl 16.30-18.00 incl. forklaring og øvelser

Pilates fokuserer på bevægelse og flow. Du træner åndedræt, balance, koordination samt styrker og smidiggør dine muskler. Det fører til, at du kontrollerer kroppens bevægelser og forbedre din kropsholdning. Musklerne styrkes og fedtvævene trimmes.

“Mindful workshop” den 9/9 kl 19.00 – 21.00, incl. forklaring og øvelser

I disse timer handler det om Mindfulness og Stress. Hvad er mindfulness og hvad kan det gøre for dig (også selvom du ikke har stress) Hvad kan du gøre for at holde dig mentalt sund? Der vil være en mindfulness-meditation, vejrtrækningsøvelser og plads til spørgsmål.

“Grundtræning -dagligt program” den 10/9 kl 19.00 – 20.30, let træning

I Body-sds er der et grundtræningsprogram, der bl.a. centrere leddene, styrker og smidiggør muskler og sener samt forbedre koordineringen af muskelgrupper. Under træningen vil hele kroppen blive gennemarbejdet. Et godt grundlag for en sund brug af kroppen.

“Forkæl dine fødder” den 11/9 kl 19.00 – 20.30, incl. fodbad, skrub og zonepunkter

Disse timer handler om at forkæle dine fødder – og om hvordan du kan pleje dem og hvad dine fødderne kan fortælle dig – hvad fortæller hård hud, afskalning, ligtorne, forkorter mm? Du vil få fodbad og skrup af fødderne, du vil lære nogle zoneterapi-punkter og høre gode info.

”Spis din have – mad er din medicin” den 12/9 kl 16.30 – 19.00, incl. spisning

Du får kendskab til de mest almindelige urter og spiselige planter i have og skov – at de er medicin for din krop – og hvordan du kan let tilberede dem. Vi vil sammen lave små retter og smage på det. Workshoppen er gratis, men maden koster 40 kr.

“I balance med æteriske olier” den 19/9 kl 16.30 – 18.00, incl. personlig olieblanding

Denne workshop har fokus på at skabe styrke og balance i vores fundament. Selvværd og glæde. Du bliver introduceret for forskellige essentielle olier, der med deres duft og særlige egenskaber er med til at genoprette balance i krop og sind. Du laver en personlig blanding, til lige netop din ‘udfordring’. Pris for olie 40 kr.

“Ryst kroppen fri med TRE”den 23/9 kl 19.00 – 20.30, incl. forklaring og øvelser

Hvad er TRE-Rysteterapi og hvad har det god effekt på? Kom og oplev på egen krop hvordan det virker. TRE løsner op for de spændinger og stress vi har i kroppen på en nænsom måde gennem kroppens medfødte evne til at regulere vores psykiske spændinger gennem kroppens rysten.

blossom-3176402_1280

Der er begrænsede pladser på workshops’ne og der er begrænsede antal behandlinger tilgængelig med rabat – SÅ BOOK NU og vær sikker på en plads 🙂
VI HENSTILLER VENLIGT TIL, AT DU MELDER AFBUD HURTIGST MULIGT, HVIS DU HAR TILMELDT DIG, OG ALLIGEVEL IKKE KOMMER: Vi forventer ventelister på workshops’ne.

Hvis der skulle være udbudte behandlinger med rabat, der ikke er brugt i september falder de væk og kan derfor IKKE bruges senere – og de kan ikke bruges sammen med andre rabatter.

Ved spørgsmål ring eller send sms til 20809909.