Massage

Fysiurgisk massage er en af tidens ældste behandlingsformer. Kroppens muskler og bindevæv påvirkes til selvhealing af skader, spændinger og myoser, og får samtidig kroppen til at slappe af.
En dybdegående behandling, der både forebygger og helbreder.

Er du opspændt og øm -eller presset og udkørt?

Har du hårde infiltrationer, nye eller gamle skader og brug for at der bliver taget fat, så er den effektive fysiurgiske massage et godt valg.

Hvis du har brug for at slappe af og føle omsorg og forkælelse, er en afslappende helsemassage et godt valg for dig.
Om du skal have den ene eller den anden form for massage, så booker du bare, og så taler vi om, hvad du har brug for, når du kommer.

Fysiurgisk massage i Svendborg

En klassisk fysiurgisk massage der både afslapper og samtidig helbreder og/eller forebygger problemer eller ømhed i kroppen. 

Fysiurgisk massage er en meget dybdegående massageform med fokus på triggerpunkt-massage og stræk af musklerne. Formålet er at helbrede og forebygge skader og skavanker, og skabe reel fysisk og dermed psykisk velvære. Denne massage er altså ikke ’bare’ afslapningsterapi. Den tager udgangspunkt i kroppens anatomi – viden og forskning i musklernes opbygning, placering, hæftning til knogler og bindevæv samt forbindelser til nerver, fedtvæv og hud.

Massagen bliver udført ved hjælp af forskellige massageteknikker, der gør det muligt at tilpasse massagen til lige netop dit behov og dine eventuelle problemer. Det kan være problemer som: ondt i ryggen, hovedpine, “træt” eller øm lænd, hold i nakken eller andre fysiske skader – også sportsskader.

I massagen arbejdes der dybt i væv og muskulatur, som giver god blodgennemstrømning, afspænder og udskiller de affaldsstoffer/giftstoffer, der måtte være i kroppen.

SASSIs PRISER PÅ MASSAGE.

30 minutters massage 350.- kr.
60 minutters massage 550.- kr.

Smertelindring

rygsmerter, nakkesmerter, skuldersmerter, lændesmerterVi forventer meget af os selv og vores krop. Derfor ser vi også flere og flere problemer med bevægeapparatet – f.eks. ryg-, skulder- og lændeproblemer.

Massage er et fantastisk værktøj til at holde kroppen i balance – og dermed også sindet, da det er en helhed. Massage er mange gange lige så effektiv som smertelindrende medicin.

Fokus på dine behov

Massagen tilpasses dine behov fra gang til gang og også løbende i den enkelte behandlingen.

Om det handler om selvomsorg, forebyggelse eller kropslige problematikker, så er massage et rigtigt godt valg

Sassi tilbyder dig altid en nærværende og dejlig massage – se hendes kalender HER, og hvis der ikke er åbne tider, så ring eller send en sms til Susanne på 20809909.

Pas på din krop

Mange dyrker motion og knokler rundt i fitnesscentrene. VI spiser sundt og økologisk. Alligevel får flere og flere stress, spændinger, rygproblemer og andre kropslige lidelser. Måske glemmer vi – selvom vi stræber efter sundhed – at lytte til kroppens signaler. Det betyder ofte, at vi handler sent på skader og slet ikke tænker på, at kroppen skal vedligeholdes og at der skal handles, når kroppen reagerer anderledes end normalt.

Sundhed handler om andet end sund kost og motion. Det handler om at lytte til kroppen og i øvrigt give den gode pauser. PAS PÅ DIN KROP <3

Jeg kan hjælpe dig med klassisk fysiurgisk massage