Massage

Massage er en af tidens ældste behandlingsformer. Kroppens muskler og bindevæv påvirkes til selvhealing af skader, spændinger og myoser, og får samtidig kroppen til at slappe af.
En dybdegående behandling, der både forebygger og helbreder.

Mens Signe holder ferie kan du kontakte Susanne for info om tider til Fysiurgisk massage- på sms/tlf 20809909.

Vi tilpasser massagen til lige netop dit behov og dine eventuelle problemer. Om det handler om selvomsorg, forebyggelse eller kropslige problematikker, så er massage et rigtigt godt valg.

Fysiurgisk massage

En klassisk massage der både afslapper og samtidig helbreder og/eller forebygger problemer eller ømhed i kroppen. 

Fysiurgisk massage er en meget dybdegående massageform med fokus på triggerpunktmassage og stræk af musklerne. Formålet er at helbrede og forebygge skader og skavanker, og skabe reel fysisk og dermed psykisk velvære. Den fysiurgiske massage er altså ikke ’bare’ afslapningsterapi. Den tager udgangspunkt i kroppens anatomi – viden og forskning i musklernes opbygning, placering, hæftning til knogler og bindevæv samt forbindelser til nerver, fedtvæv og hud.

Massagen udføres ved hjælp af forskellige massageteknikker, der gør det muligt at tilpasse massagen til lige netop dit behov og dine eventuelle problemer. Det kan være problemer som: ondt i ryggen, hovedpine, “træt” eller øm lænd, hold i nakken eller andre fysiske skader.

Fysiurgisk massage er en massageform, hvor der arbejdes dybt i væv og muskulatur, og som giver god blodgennemstrømning, afspænder og udskiller de affaldsstoffer/giftstoffer, der måtte være i kroppen.

OBS!!

Signe er ikke i helhedsHUSET i april, og vi er så heldige at vi har fået Vivi Lethan ind og vikariere. Vivi er klassisk massør og har arbejde med mennesker i mange år og er en dygtig massør med fokus på dig og dine behov. Vivi tilbyder 60 minutters massage for 500 kr og en halv time til 300 kr.
BESTIL TID HOS VIVI HER!

Du kan også prøve en dejlig halvkropsmassage hos Cornelia, der fortrinsvis er på ryg, nakke og skuldre.

SIGNES PRISER.                             VIVIS PRISER.
30 min. massage 340.- kr.                30 minutters massage 300.- kr.
45 min. massage 500.- kr.                60 minutters massage 600.- kr.
60 min. massage 650.- kr

 

Smertelindring

rygsmerter, nakkesmerter, skuldersmerter, lændesmerterVi forventer meget af os selv og vores krop. Derfor ser vi også flere og flere problemer med bevægeapparatet – f.eks. ryg-, skulder- og lændeproblemer.
Massage er et fantastisk værktøj til at holde kroppen i balance – og dermed også sindet, da det er en helhed. Massage er mange gange lige så effektiv som smertelindrende medicin.

Mange dyrker motion og knokler rundt i fitnesscentrene. VI spiser sundt og økologisk. Alligevel får flere og flere stress, spændinger, rygproblemer og andre kropslige lidelser. Måske glemmer vi – selvom vi stræber efter sundhed – at lytte til kroppens signaler. Det betyder ofte, at vi handler sent på skader og slet ikke tænker på, at kroppen skal vedligeholdes og at der skal handles, når kroppen reagerer anderledes end normalt.

Sundhed handler om andet end sund kost og motion. Det handler om at lytte til kroppen og i øvrigt give den gode pauser. PAS PÅ DIN KROP <3

Jeg kan hjælpe dig med fysiurgisk massage