Massage

Massage er en af tidens ældste behandlingsformer. Kroppens muskler og bindevæv påvirkes til selvhealing af skader, spændinger og myoser, og får samtidig kroppen til at slappe af.
En dybdegående behandling, der både forebygger og helbreder.

Ring til Signe ved spørgsmål eller hvis der ikke er tider i kalenderen der passer dig.
Tlf: 71793355.

Signe tilpasser massagen til lige netop dit behov og dine eventuelle problemer. Om det handler om selvomsorg, forebyggelse eller kropslige problematikker, så er massage et rigtigt godt valg.

Fysiurgisk massage

En klassisk massage der både afslapper og samtidig helbreder og/eller forebygger problemer eller ømhed i kroppen. 

Fysiurgisk massage er en meget dybdegående massageform med fokus på triggerpunktmassage og stræk af musklerne. Formålet er at helbrede og forebygge skader og skavanker, og skabe reel fysisk og dermed psykisk velvære. Den fysiurgiske massage er altså ikke ’bare’ afslapningsterapi. Den tager udgangspunkt i kroppens anatomi – viden og forskning i musklernes opbygning, placering, hæftning til knogler og bindevæv samt forbindelser til nerver, fedtvæv og hud.

Massagen udføres ved hjælp af forskellige massageteknikker, der gør det muligt at tilpasse massagen til lige netop dit behov og dine eventuelle problemer. Det kan være problemer som: ondt i ryggen, hovedpine, “træt” eller øm lænd, hold i nakken eller andre fysiske skader.

Fysiurgisk massage er en massageform, hvor der arbejdes dybt i væv og muskulatur, og som giver god blodgennemstrømning, afspænder og udskiller de affaldsstoffer/giftstoffer, der måtte være i kroppen.

PRISER
30 min. massage 340.- kr.
45 min. massage 500.- kr.
60 min. massage 650.- kr
Skriv evt i notatfeltet at du ønsker fysiurgisk massage

Bestil tid ved Signe på den grønne knap herover. Hvis de ledige tider ikke passer, så ring eller sms til Signe på 71 79 33 55.

Smertelindring

rygsmerter, nakkesmerter, skuldersmerter, lændesmerterVi forventer meget af os selv og vores krop. Derfor ser vi også flere og flere problemer med bevægeapparatet – f.eks. ryg-, skulder- og lændeproblemer.
Massage er et fantastisk værktøj til at holde kroppen i balance – og dermed også sindet, da det er en helhed. Massage er mange gange lige så effektiv som smertelindrende medicin.

Mange dyrker motion og knokler rundt i fitnesscentrene. VI spiser sundt og økologisk. Alligevel får flere og flere stress, spændinger, rygproblemer og andre kropslige lidelser. Måske glemmer vi – selvom vi stræber efter sundhed – at lytte til kroppens signaler. Det betyder ofte, at vi handler sent på skader og slet ikke tænker på, at kroppen skal vedligeholdes og at der skal handles, når kroppen reagerer anderledes end normalt.

Sundhed handler om andet end sund kost og motion. Det handler om at lytte til kroppen og i øvrigt give den gode pauser. PAS PÅ DIN KROP <3

Jeg kan hjælpe dig med fysiurgisk massage