hotstonemassage

Hotstone
Colstone
Stonetherapi
Stonemedicine
eller bare STENTERAPI

Kært barn har mange navne, og det er også meget forskelligt, hvad du får ved forskellige udbydere, hvis du bestiller en stenmassage.

Sådan foregår det

Du ligger på en briks med undertøj på (tag ikke det dyreste på, da der kan forekomme små oliepletter)
Kroppen masseres først på forsiden, derefter på bagsiden.
Ansigt, skuldre, arme, forsiden af ben plus fødder. Nakke, ryg og bagside af ben.

En fantastisk helkropsmassage, som du kan bestille på den grønne knap.

Lidt historie

Siden oldtiden har indianerne brugt sten til fysisk, mental og åndelig helbredelse. De mente – og mener stadig – at stenene er i stand til at informere kroppen om, hvad den mangler og mætte den med det.

Indianerne er overbevidst om, at stenene kan fjerne dårlig energi fra mennesker. Også Japanske munke kender til stenenes virkning. De har fra starten af vor tidsregning brugt dem i praksis. Kinesiske kejsere og indbyggerne i Rom har ligeledes brugt sten som healing.

Bestil en tid i himlen – behandlingen tager 5 kvarter – og du ville ønske det varede meget længere 🙂

Stenterapi – massage med varme og kolde sten

 

Hvad er stenterapi

Stenterapi, er en form for massage, der bruger glatte, opvarmede og afkølede sten til at lindre stivhed og ømhed i kroppen, og til at genoprette energiniveauet. 

Ved hjælp af de varme og kolde sten massageres kroppen til dyb afslappelse og sjælen beroliges. Varmen breder sig til hele kroppen og trænger dybt ind i musklerne og løsner alle former for spændinger, samtidig med at der afgives varme og energi til hud, væv og muskler.

Hvad sker der i kroppen

Massagen er yderst effektiv til ryg- og nakkesmerter samt ømme muskler og udover de fysiske fordele stimulerer massagen også meridianerne og chakraerne, og opløser blokeringer i energien.

Der sker meget i kroppen under en stenterapi. Fysiologisk sker der det, at de varme sten sætte gang i blodcirkulation og lymfedræning i hele kroppen så affaldsstoffer og toksiner fjernes og immunsystemet styrkes. 

Behandlingen får blodkarrene til at udvides, hvilket resulterer i forbedret cirkulation og dermed forbedret ilt-, næringsstof-, antistofforsyning. 

Hormoner stabiliseres og det bidrager til at hæmme udviklingen af cellulite og tidlig ældning.

 

Jeg bruger både danske og udenlandske sten. Basaltsten – der er vulkaniske sten – har en ekstraordinær evne til at holde på varmen, marmor og ædle sten bruger jeg til de kolde sten og de danske sten kombineres med disse.

Stenene opvarmes til varierende temperaturer – fra 5 til 55 grader. 

Den beroligende varme letter stivhed og kulden anvendes til at fjerne inflammation og muskelinfiltrationer, ved at tillade blodets bevægelse væk fra et hævet område.

Under terapien vil du mærke din kropstemperatur, hjerte og vejrtrækninger stige og falde. Dette indikerer en hurtig udveksling af blod og ilt i kroppen.

Lindre stress og fjerner bekymringer

Du vil mærke dyb afslapning og tankerne vil tømmes for dagligdags bekymringer. Det er en glimrende måde at lindre stress.

PRIS OG VARIGHED

En stenterapi tager 5 kvarter og koster 750 kr.

Bestil online på den grønne knap eller send sms til Susanne på 20809909. Hvis der ikke er tider der passer, så ring eller send sms.

Jeg kan tilbyde dig hotstone massage

“først og fremmest er stenterapi en fantastisk dejlig og afslappende massage”