Hui Chun Gong (ala Qi Gong)

I tusindvis af år har kineserne lavet meditative øvelser med et karakteristisk harmonisk flow, og virkningen handler om intet mindre end livskraft!

Øvelserne bliver stadig brugt i forbindelse med sygdomsbehandling på linje med akupunktur, urtemedicin og kostregulering. Øvelserne bruges også som en forebyggelse mod sygdom.

Træningen udføres med en høj grad af opmærksomhed, og opleves derfor som en form for meditation. Øvelserne stimulerer, styrker og balancerer energien i kroppen og støtter på den måde de mange processer, der uophørligt finder sted i kroppen.

Hui Chun Gong

Hui Chun Gong er et genialt og enkelt sæt kropsøvelser, som stimulere både krop og sind.

Hui Chun Gong er sammensat af 16 enkle øvelser, der er lette at lære. Igennem disse øvelser aktiverer du energiflowet, sætter stofskiftet i gang, styrker bevægeligheden i leddene og beroligere sindet. Ydermere har det en stærk indflydelse på hormonsystemet – og dermed indvirkning på skønhed og ungdommelighed – og det almindelige velbefindende.

Alle kan lære disse øvelser – ung, gammel, syg eller rask.

Hui Chun Gong vil foregå på små hold med fokus på den enkeltes udvikling.

Efter træning føler du dig rolig, stærk og i god balance fysisk og psykisk.

Vi tilbyder Hus Chun Gong i mindre hold, med fokus på den enkelte. Hold oprettes når der er interesse for det. Kontakt helhedsHUSET på telefon 71969909 for info.