Japansk Lifting

Med japanske massageteknikker ansigtszoneterapi og lymfedræning, samt ved brug af masker og olier afspændes og opstrammes dit ansigt. Dertil kommer den dejlige afslappende og stimulerende effekt – både i ansigtet og i krop og sind. En blid og naturlig ansigtsmassage, der hjælper huden til at genfinde sin elasticitet og giver den en frisk og klar udstråling og der ses resultat allerede efter første behandling

Efter flere behandlinger,vil linjer i ansigtet bliver reduceret.
Hvis du lider af sovende punkter i ansigtet eller ansigts lammelser, er Japansk Lifting en dejlig og behagelig behandling,der kan give dig følelsen helt eller delvis tilbage.
Hele kroppen vil gavne af behandlingen og kan virke udrensende, idet der vil blive sat fokus på alle kroppens zone punkter der er repræsenteres i ansigtet. Behandlingen er også god mod stress og depressioner og efterlader kroppen i en afslappet tilstand.

Behandlingen styrker strømmen af energi gennem meridianer, muskler og nerver og afbalancerer både ansigt og krop. Derudover øges blodcirkulationen, vævet iltes, toksiner fjernes og produktionen af kollagen og elastin stimuleres.Alt dette gør at ansigtet afspændes og dermed løfte og glatter eventuelle rynker samt dræner væskeophobninger.

Pris for Japansk Lifting 650 kr.- 1 times behandling.

Bestil online på den grønne knap eller ring til Tina på 26678085, ring også hvis der ikke er ledige tider i kalenderen der passer.

Jeg kan hjælpe dig med japansk facelift