kost, ernæring, sundhed

Slankekur??

Ordet slankekur er et af de mest misvisende ord, når du drømmer om et varigt vægttab. For hvis du vil bevare en sund krop i længden, nytter det ikke at sulte dig selv i en kort periode. Så du skal ændre det du spiser – for altid. Du kan få hjælp med at finde en sundere vej til et vægttab uden en hård slankekur med stramme kostplaner.

Kostvejledning

Kender du det? Du magter ikke slankekure med mærkelige, dyre fødevarer eller at løbe et maraton for at tabe 1 kg og så tage 2 på i næste uge!?
Hvis du gerne vil leve sundere, og dermed ”ommøblere” nogle kilo fra fedtmasse til muskelmasse, så kan kostvejledning hjælpe dig på vej.

For at få en mere præcis billede af din krop, bliver du målt og vejet, så vi kender:
Din vægt, BMI og Bodyage. Din fedtprocent, muskelmasse og fedt omkring organerne.

Vi får en snak om dine vaner, så du får hjælp med at undgå de fælder, du sikkert falder i nu og da. Sammen finder vi de små skridt, du kan ændre, uden at lide for store afsavn.

Vi holder fokus på små skridt – uden store afsavn.

Efter nogle uger har vi en opfølgende samtale, hvor du bliver vejet igen, og vi taler, om hvad du synes, der har været svært og hvilke knapper vi kan justere på, så det virker naturligt for dig. Som regel vil du allerede her opleve, at du har tabt dig.

Du kan bestille en kostvejledning på den grønne knap herover. Hvis du har spørgsmål eller hvis der ikke er tider der passer, kan du kontakte helhedsHUSET på 71 969 909.

OG HUSK AT VI HVERT ÅR KØRER FLERE SLANKEFORLØB:
Slut fred med din krop.

Læs mere om forløbet eller ring/sms til Susanne på 20809909 for en samtale om forløbet og hvorvidt der er et match i forhold til det du søger.

Jeg kan tilbyde dig kostvejledning: