Kranio sakral terapi

Hvis knoglernes indbyrdes bevægelser er begrænsede, er det et tegn på forstyrrelser i kroppen, der kan medføre forskellige problemer både fysisk og følelsesmæssigt.

Kraniosakralterapi

Kraniosakralterapi er en blid, men dybdegående behandlingsform, som arbejder med kroppens egen puls (kraniosakralrytme).

Behandlerens hænder tager gennem en blid berøring kontakt til knoglerne i kraniet (der er 22!!!) og kroppen, men også til kroppens væv, dvs hud og muskler. Hensigten er at støtte kroppen og sindet i at finde sin naturlige balance gennem afspænding og genoprettelse af de ubalancer der er i kroppen.

Grundtanken er, at sundhed især manifesterer sig gennem fri bevægelse af kranieknoglerne.

Kroppen bevæger sig i en rytme, som vi kalder den kranio-sakrael rytme. Den bliver forstyrret hvis en knogle kommer ud af balance. Dette vil have en indvirkning på kranienerver og hele kroppens balance, og medføre f.eks. svimmelhed, hovedpine, lændeproblemer, rygproblemer., koncentrationsbesvær, smerter i bevægeapparatet, for bare at nævne nogle af de symptomer der kan opstå.

Årsagen til forstyrrelserne er spændingspunkter eller blokader, som f.eks. kan stamme fra fødslen, en ulykke, psykiske og fysiske traumer eller gradvist fra en dårlig kropsholdning. Formålet med behandlingen er at finde de spændings- og blokadepunkter, der forstyrrer kroppens funktioner, og opløse dem.

En behandling koster 550 kr. Book online ved Hannah herover.
Hvis der ikke er ledige tider der passer dig, så ring til helhedshUSET på 71969909 eller kontakt Hannah på telefon  – hvor du også kan spørge ind til behandlingen.

Jeg kan hjælpe dig med kraniosakralterapi