Øreakupunktur

Øreakupunktur er en behandlingsform, der kan stå alene, men som med fordel kan gives i kombination med zoneterapi eller anden behandlingsform.

Øreakupunktur er et microsystem, som benytter øret til at behandle hele kroppens ubalancer. Hvert lille punkt i øret svarer til et område af kroppen. Når man kender til disse placeringer og sammenholder dem med patientens ubalance eller lidelse, kan man finde frem til hvor der skal behandles. Man sætter små nåle i specifikke akupunkturpunkter for at påvirke de informationer som hjernen sender ud i kroppen. Dette stimulerer hjernen til at rette op på den ubalance, der forårsager en given lidelse.

Ved denne behandling kan man lindre mange forskellige symptomer. Metoden kan gøre en væsentlig forskel især ved akutte problemer som f.eks. allergi og smerter. Øreakupunktur kan også være støttebehandling til at minimere eller fjerne luftvejslidelser, fordøjelsesproblemer og mildne hudlidelser som akne, eksem og psoriasis. Immunforsvaret styrkes og hormonelle ubalancer som f.eks. barnløshed, PCO og smertefulde menstruationer kan afhjælpes samt psykiske ubalancer såsom stress og depression.

Lige nu tilbud på 1. behandling kun 400 kr. Opfølgende behandling koster 300 kr. Se alle Tinas priser under bookingen. Hvis der ikke er ledige tider der passer, så kontakt Tina på telefon 26678085.

Jeg kan hjælpe dig med øreakupunktur: