En kur der dur!

Sense er blevet kåret som en kur der duer, men i dette slankeforløb får du MEGET MERE med end blot en kur til hurtigt vægttab. Vi guider dig i en livsstilsændring der passer til dig! Uden bestemte kure og forbud!

Vi får dejlige tilkendegivelser med oplevelser af, at  dette er en fantastisk måde at tabe sig på, uden stramme kostplaner og kedelig slankemad. Vores deltagere oplever, at de får brugbare metoder til at arbejde med sig selv, og mærker hurtigt større livsglæde og motivation.

En deltager fra et af vores slankeforløb skriver:

“Gennem tiden har jeg præsteret at tabe ca. 100 kg – dvs. at jeg mindst 10 gange har tabt mig 10 kg. Jeg har prøvet ALLE slankekure og kostændringer og ved ALT om hvordan man taber sig. Om kost og hvor meget motion, der skal til for at forbrænde en sneakers. MEN jeg vejer stadig for meget.

Så min tanke med at starte på holdet var faktisk, at se om jeg kunne få hjælp til at “slutte fred med min krop” som den nu ser ud…også selv om det ville være med flere kg end Sundhedsstyrelsen anbefaler.
Men der er sket noget andet. I løbet af de uger, hvor jeg er kommet i helhedsHUSET har jeg tabt mig – og det gør jeg stadig.

Jeg spiser som jeg har lyst, men er blevet opmærksom på nogen mønstre, som jeg har fået brudt, nogen vaner jeg er kommet af med og fået mod på at tage mig selv alvorligt.

Jeg kan ikke præcis sige, hvad det er de kan med det hold, men det virker! I virkelighed er det nok kombinationen af de mange elementer der skaber resultater – mindfulness, kostrådgivning, sparring, fysisk træning – og ikke mindst bevidsthed.

Tak til helhedsHUSET!”


NÆSTE FORLØB STARTER DEN 16. JANUAR, I EN LILLE GRUPPE PÅ MAX. 8 PERSONER.

TILMELDING TIL FORLØBET SKER ONLINE HER eller ved at sende sms til 20809909 eller mail: susanne@helheds-HUSET.dk

Slut fred med din krop

…er et slankeforløb for dig som er klar til, at droppe slankekuren og erstatte den med en krop og et sind i balance.

Er du træt af de evindelige slankekure og urealistiske kostråd? Er det ved at gå op for dig, at kiloene handler om andet, end den mad du spiser og den manglende motion? Så er du sikkert klar til, at gå lidt dybere og undersøge hvordan din krop, følelser og vaner har indvirkning på dit spisemønster.

Kom til GRATIS infomøde om vores slankeforløb den 16/12 kl 16.00-17.00 – eller den 7/1 – tilmeld ved at sende en sms til 20809909.

TILMELD SLANKEORLØBET I LINKER HER og vælg om du vil betale et engangsbeløb eller i 3 rater.

Hvordan taber man sig?

Der er mange spørgsmål…hvad er den bedste slankemad, hvad er den bedste slankekur, kan man tabe sig på en uge, osv… og svarene er ikke entydige. Faktisk er det ret individuelt, men en ting er sikkert: En holdbar løsning kræver opmærksomhed og ofte skal du have hjælp til dit vægttab, det er nemlig vigtigt at finder den vej der virker aller bedst for dig.

Luksusudgaven af et slankeforløb:

I helhedsHUSET står en gruppe eksperter klar til, at guide dig på vej mod et naturligt, afbalanceret forhold til din krop og til mad & motion. Du vil møde Rikke som er psykoterapeut og slankecoach og Michelle der er kostvejleder. Du vil også møde Susanne som er tovholder og mindfulnessinstruktør i forløbet. Derudover møder du andre behandlere fra helhedsHUSET.

...og vi hader kure og forbud, så hvis det er det du ønsker, er “slut fred med din krop” ikke for dig!

Skridt for skridt guider helhedsHUSET dig i dette slankeforløb til, at finde et naturligt forhold til dig selv og et øget selvværd. Du lærer, hvordan dit spisemønster fortæller en historie om dig, der rummer nøglen til forandring, når du begynder at lytte.
Dette er ikke en slankekur – men et forløb der støtter dig i at finde balance i krop og sind – og der er rigtig meget med i forløbet til dig – se længere nede på siden 🙂

alle kroppe er unikke og smukke på deres måde

VIL DU IGANG MED ET VARIGT VÆGTTAB NU?

Vi afholder 2-3 forløb om året og starter typisk februar og september. Kom til et gratis infomøde den 16. december kl 16.00 til ca. 17.00, og hør hvad du kan forvente, hvis du vælger at være en del af holdet. Eller kontakt os for en gratis og uforpligtende samtale, om hvorvidt forløbet kan passe til dig og dine udfordringer.

Prisen er 4875 kr som betales kontant eller i 3 rater a 1640 kr.

GRATIS infomøde den 16/12 kl 16.00-17.00 tilmeld ved at sende en sms til 20809909.

Ved spørgsmål ring/sms til Susanne på tlf. 20809909, og få svar på eventuelle spørgsmål om forløbet.

VIL DU HAVE EN GOD FORNEMMELSE FOR DIG SELV OG DIN KROP?

Se her hvad vores slankeforløb indeholder:

Forløbet, der foregår på et lille fortroligt hold, indeholder:
8 x 2 timers undervisning over ca. 10 uger med alle de forskellige emner, der er vigtige, når du vil have en sund og slank krop, og med fokus på hvor meget den mentale del rent faktisk betyder. Du vil også høre om kostvaner, søvnrytme, tanker og vaner og meget mere, plus undervisning i mindfulness.
2 personlige samtaler, der sætter fokus på dine udfordringer og din handleplan.
1 valgfri individuel behandling.
1 opfølgning i et GENSYN som vi holder ca. 3 måneder efter afslutning.
Ugentlige mails med repetition og motiverende opgaver til fastholdelse
+ tilbud og rabatter i helhedsHUSET.

…og så er der rigtig meget at hente i samspillet mellem deltagerne. Forløbet foregår i en lille gruppe på max. 8 deltagere.

Forløbet med start den 27/8 er sat til kl 15.30-17.30 – men vi rykker det gerne f.eks. en halv time frem (eller tilbage) hvis det passer bedre!
Så sig endelig til, hvis du har ønsker til tidspunkt!

Sammen med resten af teamet, kan vi hjælpe dig med at slutte fred med din krop: