En kur der dur!

Sense er blevet kåret som en kur der duer, men i dette slankeforløb får du MEGET MERE med end blot en kur til hurtigt vægttab. Vi guider dig i en livsstilsændring der passer til dig! Uden bestemte kure og forbud!

NÆSTE HOLD STARTER ONSDAG DEN 26/8 2020 kl 15.30-17.30 og du kan komme og møde os og høre mere om forløbet. Gratis og uforpligtende! Ring/sms 20809909 for en personlig aftale, eller meld til et af vores infomøder.

Vi får dejlige tilkendegivelser med oplevelser af, at dette er en fantastisk måde at udvikle sig på og samtidig tabe sig, uden stramme kostplaner og kedelig slankemad. Vores deltagere oplever, at de får brugbare metoder til at arbejde med sig selv, og mærker hurtigt større livsglæde og motivation. Nogle smider endda både diabetes-medicin og kolesterol-medicin. Læs hvad forløbet gjorde (og gør) for Jan. 

En deltager fra et af vores slankeforløb skriver:

“Gennem tiden har jeg præsteret at tabe ca. 100 kg – dvs. at jeg mindst 10 gange har tabt mig 10 kg. Jeg har prøvet ALLE slankekure og kostændringer og ved ALT om hvordan man taber sig. Om kost og hvor meget motion, der skal til for at forbrænde en sneakers. MEN jeg vejer stadig for meget.

Så min tanke med at starte på holdet var faktisk, at se om jeg kunne få hjælp til at “slutte fred med min krop” som den nu ser ud…også selv om det ville være med flere kg end Sundhedsstyrelsen anbefaler.
Men der er sket noget andet. I løbet af de uger, hvor jeg er kommet i helhedsHUSET har jeg tabt mig – og det gør jeg stadig.

Jeg spiser som jeg har lyst, men er blevet opmærksom på nogen mønstre, som jeg har fået brudt, nogen vaner jeg er kommet af med og fået mod på at tage mig selv alvorligt.

Jeg kan ikke præcis sige, hvad det er de kan med det hold, men det virker! I virkelighed er det nok kombinationen af de mange elementer der skaber resultater – mindfulness, kostrådgivning, sparring, fysisk træning – og ikke mindst bevidsthed.

Tak til helhedsHUSET!”

slut fred med din krop

NÆSTE FORLØB STARTER DEN 26. AUGUST, I EN LILLE GRUPPE PÅ MAX. 8 PERSONER.

TILMELDING TIL FORLØBET SKER ved at sende sms/ringe til 20809909 eller mail: susanne@helheds-HUSET.dk

Slut fred med din krop

…er et slankeforløb – eller faktisk et livsstilsforløb for dig, der er klar til at droppe slankekuren og erstatte den med en krop og et sind i balance.

Er du træt af slankekure og urealistiske kostråd? Er det ved at gå op for dig, at kiloene handler om andet, end den mad du spiser og den manglende motion? At det mindst lige så meget handler om andre ting… Så er du nok klar til at gå lidt dybere og undersøge, hvordan din krop, dine følelser & vaner og din måde at forholde dig til livet, har indvirkning på dit spisemønster…. og dermed på antallet af kilo.
Livsglæde, selvværd og lykke hænger sammen med vores forhold til kroppen, så der er rigtig god grund til at elske kroppen, som den er – og når vi så kan tabe nogle kilo samtidig – eller holde vægten og ikke tage på, så er der endnu større grund til at være med her!

Kom til GRATIS infomøde om vores slankeforløb den 12/8 kl 16.00 – ca. 17.00, tilmeld infomødet ved at sende en sms til 20809909.
Eller skriv at du gerne vil høre mere, så finder vi en tid der passer dig – enten til en telefonsamtale eller til et personligt møde.

Vi starter forløbet den 26/8 og prisen er 4875 🙂

Ring/sms til 20809909. Du kan betale et engangsbeløb eller i 3 rater.

Hvordan taber man sig?

Der er mange spørgsmål…hvad er den bedste slankemad, hvad er den bedste slankekur, kan man tabe sig på en uge, osv… og svarene er ikke entydige. Faktisk er det ret individuelt, men en ting er sikkert: En holdbar løsning kræver opmærksomhed og ofte skal du have hjælp til dit vægttab, det er nemlig vigtigt at finder den vej der virker aller bedst for dig.

Luksusudgaven af et slankeforløb:

I helhedsHUSET står en gruppe eksperter klar til, at guide dig på vej mod et naturligt, afbalanceret forhold til din krop og til mad & motion. Du vil møde Rikke som er psykoterapeut og slankecoach og Tina der er kostvejleder. Du vil også møde Susanne som er tovholder og mindfulnessinstruktør i forløbet. Derudover møder du andre behandlere fra helhedsHUSET, der støtter dig i at finde fred med din krop.

...og vi hader kure og forbud, så hvis det er det du ønsker, er “slut fred med din krop” ikke for dig!

Skridt for skridt guider helhedsHUSET dig til, at finde et naturligt forhold til dig selv og et øget selvværd. Du lærer, hvordan dit spisemønster fortæller en historie om dig, der rummer nøglen til forandring, når du begynder at lytte.
DET ER EN SELVKÆRLIG MÅDE AT TABE SIG – ELLER AT LÆRE AT HOLDE VÆGTEN…!
Dette er ikke en kur – men et forløb der støtter dig i at finde balance i krop og sind – og der er rigtig meget med i forløbet til dig – se længere nede på siden 🙂

alle kroppe er unikke og smukke på deres måde

VIL DU IGANG MED ET VARIGT VÆGTTAB NU?

Vi afholder 2-3 forløb om året og starter typisk februar og september. Kom til et gratis infomøde 12. august,  kl 16.00 til ca. 17.00, og hør hvad du kan forvente, hvis du vælger at være en del af holdet. Eller kontakt os for en gratis og uforpligtende samtale, om hvorvidt forløbet kan passe til dig og dine udfordringer.

Prisen er 4875 kr – Kan betales i 3 rater – eller lav anden aftale med Susanne – ring 20809909.

GRATIS infomøde den 12/8 kl 16.00-17.00, tilmeld ved at sende en sms til 20809909.

Ved spørgsmål ring/sms til Susanne på tlf. 20809909, og få svar på eventuelle spørgsmål om forløbet.

VIL DU HAVE EN GOD FORNEMMELSE FOR DIG SELV OG DIN KROP?

Se her hvad vores slankeforløb indeholder:

Forløbet, der foregår på et lille fortroligt hold, indeholder:
8 x 2 timers undervisning over ca. 10 uger med alle de forskellige emner, der er vigtige, når du vil have en sund og slank krop, og med fokus på hvor meget den mentale del rent faktisk betyder. Du vil også høre om kostvaner, søvnrytme, tanker og vaner og meget mere, plus undervisning i mindfulness.
2 personlige samtaler, der sætter fokus på dine udfordringer og din handleplan.
1 valgfri individuel behandling.
1 opfølgning i et GENSYN som vi holder ca. 3 måneder efter afslutning.
Ugentlige mails med repetition og motiverende opgaver til fastholdelse
+ tilbud og rabatter i helhedsHUSET.

…og så er der rigtig meget at hente i samspillet mellem deltagerne. Forløbet foregår i en lille gruppe på max. 8 deltagere.

Forløbet med start den 26/8 er sat til kl 15.30-17.30 – men vi rykker det gerne f.eks. en halv time frem (eller tilbage) hvis det passer bedre!
Så sig endelig til, hvis du har ønsker til tidspunkt!

Sammen med resten af teamet, kan vi hjælpe dig med at slutte fred med din krop: