En kur der dur!

Sense er blevet kåret som en kur der duer, og hvis det handler om en kur er vi enige…MEN dette forløb er ikke en kur! For i dette slankeforløb får du MEGET MERE end blot en kur til hurtigt vægttab. Vi guider dig i en livsstilsændring der passer til dig! Uden bestemte kure og forbud!

Vi starter nyt hold op onsdag den 4/4 2024 kl 16.30-18.30 (tiden justeres så den passer deltagerne når vi mødes første gang)
Du kan ringe til os og høre mere om forløbet. Ring/sms 20809909 for en personlig samtale – eller evt. et møde i helhedsHUSET.

Få en gratis coaching. 25 minutter om dine udfordringer og om dette forløb.
Send en sms til 20809909, og vi aftaler en tid.

Hvis du allerede nu er klar til at tilmelde dig forløbet, så kontakt Susanne på 20809909 eller brug bookingknappen herunder. Du kan spare 700 kr. ved at tilmelde nu.

Vi får dejlige tilkendegivelser med oplevelser af, at dette er en fantastisk måde at udvikle sig på og samtidig tabe sig, uden stramme kostplaner og kedelig slankemad. Vores deltagere oplever, at de får brugbare metoder til at arbejde med sig selv, og mærker hurtigt større livsglæde og motivation. Nogle smider endda både diabetes-medicin og kolesterol-medicin. Læs hvad forløbet gjorde (og gør) for Jan. 

Deltagerudtalelse:

En deltager fra et af vores slankeforløb skriver:

“Gennem tiden har jeg præsteret at tabe ca. 100 kg – dvs. at jeg mindst 10 gange har tabt mig 10 kg. Jeg har prøvet ALLE slankekure og kostændringer og ved ALT om hvordan man taber sig. Om kost og hvor meget motion, der skal til for at forbrænde en sneakers. MEN jeg vejer stadig for meget.

Så min tanke med at starte på holdet var faktisk, at se om jeg kunne få hjælp til at “slutte fred med min krop” som den nu ser ud…også selv om det ville være med flere kg end Sundhedsstyrelsen anbefaler.
Men der er sket noget andet. I løbet af de uger, hvor jeg er kommet i helhedsHUSET har jeg tabt mig – og det gør jeg stadig.

Jeg spiser som jeg har lyst, men er blevet opmærksom på nogen mønstre, som jeg har fået brudt, nogen vaner jeg er kommet af med og fået mod på at tage mig selv alvorligt.

Jeg kan ikke præcis sige, hvad det er de kan med det hold, men det virker! I virkelighed er det nok kombinationen af de mange elementer der skaber resultater – mindfulness, kostrådgivning, sparring, fysisk træning – og ikke mindst bevidsthed.

Tak til helhedsHUSET!”

En anden deltager skriver:

“Jeg har været på slankeforløb i helhedsHUSET og jeg er rigtig glad for det jeg har lært. Før var jeg ofte på kur med kalorietælling og kostplan, men det har altid været svært for mig, og selvom jeg opnåede et vægttab, har jeg efterfølgende taget på igen.
Nu er jeg blevet opmærksom på hvad der virker for mig, og selvom vægttabet går langsommere end jeg før har oplevet, så er der et stabilt vægttab hver uge – også nu efter forløbet er slut.
Jeg er også glad for den ro og afslappethed jeg har overfor mig selv og min krop – og min tro på at det lykkes. Mine gåture fortsætter jeg med, for de giver mig så meget”

Karen

Du kan også ringe/smse til Susanne på 20809909 for at høre mere og tilmelde dig – eller send en mail.
Du kan betale i 3 rater – en pr. måned.

Opnå vægttab med forløbet “Naturlig Slank”

…et slankeforløb – eller faktisk et livsstilsforløb for dig, der er klar til at droppe slankekuren og erstatte den med en krop og et sind i balance.

Er du træt af slankekure og urealistiske kostråd? Er du træt af kalorietælling, kostplaner eller hård træning? Vælger du en naturlig vej til vægttab?

Har du en fornemmelse af, at et vægttab handler om andet, end den mad du spiser og den manglende motion? At det mindst lige så meget handler om andre ting… Så er du nok klar til at gå lidt dybere og undersøge, hvordan din krop, dine følelser & vaner og din måde at forholde dig til livet, har indvirkning på dit spisemønster…. og dermed på dit vægttab og om du er slank og sund.

Få et godt forhold til din krop

Livsglæde, selvværd og lykke hænger sammen med vores forhold til kroppen, så der er rigtig god grund til at elske kroppen, som den er – og når vi så kan tabe nogle kilo samtidig – eller holde vægten og ikke tage på, så er der endnu større grund til at være med her!

Få en GRATIS coaching. Send sms til 20809909, og vi aftaler en tid.
Du få samtidig en gennemgang af hvad vi kan tilbyde, og hvad dette forløb er!

Vi starter den 4/4 2024 og normaprisen er 4975 🙂
VI HAR EARLY BIRD RABAT NU, SÅ DU SPARER 700kr.

Hvordan taber man sig?

Der er mange spørgsmål…hvad er den bedste slankemad, hvad er den bedste slankekur, kan man tabe sig på en uge, osv… og svarene er ikke entydige. Faktisk er det ret individuelt, men en ting er sikkert: En holdbar løsning kræver opmærksomhed og ofte skal du have hjælp til dit vægttab, det er nemlig vigtigt at finder den vej der virker aller bedst for dig.

Luksusudgaven af et slankeforløb:

I helhedsHUSET står en gruppe eksperter klar til, at guide dig på vej mod et naturligt, afbalanceret forhold til din krop og til mad & motion. Du vil bl.a. møde Rikke som er psykoterapeut og slankecoach. Du vil også møde Susanne som er tovholder og mindfulnessinstruktør i forløbet. Susanne er derudover næsten færdig med uddannelse til kostvejleder.
Du møder også andre behandlere fra helhedsHUSET, der støtter dig i at finde fred med din krop.

...og vi hader kure og forbud, så hvis det er det du ønsker, er “Naturlig Slank” ikke for dig!

Skridt for skridt guider helhedsHUSET dig til, at finde et naturligt forhold til dig selv og et øget selvværd. Du lærer, hvordan dit spisemønster fortæller en historie om dig, der rummer nøglen til forandring, når du begynder at lytte.
DET ER EN SELVKÆRLIG MÅDE AT TABE SIG PÅ – ELLER AT LÆRE AT HOLDE VÆGTEN…!
Dette er ikke en kur – men et forløb der støtter dig i at finde balance i krop og sind – og der er rigtig meget med i forløbet til dig – se længere nede på siden 🙂

alle kroppe er unikke og smukke på deres måde

VIL DU IGANG MED ET VARIGT VÆGTTAB NU?

Vi afholder 2 forløb om året og starter typisk februar og september. Kom og hør hvad du kan forvente, hvis du vælger at være en del af det lille hold på ca. 8 deltagere. Kontakt os for en gratis og uforpligtende samtale, om hvorvidt forløbet kan passe til dig og dine udfordringer – eller tilmeld et infomøde.

Prisen er 4975 kr – som kan betales i 3 rater – eller lav anden aftale med Susanne – ring 20809909.
MEN LIGE NU KAN DU FÅ DET TIL EARLY BIRD PRIS 4275 – SPAR 700kr.

Ved spørgsmål ring/sms til Susanne på tlf. 20809909, og få svar på eventuelle spørgsmål om forløbet.

VIL DU HAVE EN GOD FORNEMMELSE FOR DIG SELV OG DIN KROP?

Se her hvad vores slankeforløb indeholder:

Forløbet, der foregår på et lille fortroligt hold, indeholder:
8 x 2 timers undervisning over ca. 10 uger med alle de forskellige emner, der er vigtige, når du vil have en sund og slank krop, og med fokus på hvor meget den mentale del rent faktisk betyder. Du vil også høre om kostvaner, søvnrytme, tanker og vaner og meget mere, plus undervisning i mindfulness.
2 personlige samtaler, der sætter fokus på dine udfordringer og din handleplan.
1 valgfri individuel behandling.
1 test – langtidsblodsukker

1 opfølgning i et GENSYN som vi holder ca. 3 måneder efter afslutning.
Ugentlige mails med repetition og motiverende opgaver til fastholdelse
+ tilbud og rabatter i helhedsHUSET.

…og så er der rigtig meget at hente i samspillet mellem deltagerne. Forløbet foregår i en lille gruppe på max. 8 deltagere.

Sammen med resten af teamet, kan vi hjælpe dig med at slutte fred med din krop: