healing

Spirituel Healing

Begrebet spiritualitet bruges i dag om en form for åndelighed, der både kan hvile på intuitive, bevidsthedsmæssige, eksistentielle eller religiøse erfaringer.

Healing betyder helbredelse eller hel og er en energi som går ind og afbalancer kroppen fysisk, psykisk og spirituel. Den giver kærlighed, glæde og kræfter til at genskabe eller at kunne forandringer livet i retning mod harmoni og balance i livet.

Spirituel Healing er åndelig helbredelse af krop og sjæl.

Hvad er en Spirituel Healings session?
En spirituel healings session er en session, hvor du har spørgsmålene og den spirituelle healer åbner op for sin spirituelle kanal og modtager informationer og beskeder fra sin spirituelle guide i form af energi, ord, sansninger og billeder.

Informationer og beskeder kan være af:
• Sjælelige karakter
• Afdøde kontakt
• Fremtidsudsigter
• Svar på problematikker som klient har og er optaget af
• Iboende konflikter
• Budskaber om sorger og følelsesmæssige udfordringer m.m.

Hvorfor en Spirituel Healings session?

Der kan være mange grunde til at modtage Spirituel Healing. De fleste mennesker vælger at bruge spirituel healing for at få den tredje dimension med. En tredje part indsigt og budskab. Den visdom som den Spirituelle healer har adgang til via sin guide er stor og utømmelig og er kun et spørgsmål væk.

Mange mennesker der er i et sted i deres liv hvor de har føler de sidder fast kan have brug for råd, vejledning og guidning for at komme videre i deres liv og opnå det liv de ønsker. Den spirituelle healer er kun kanal for guiden og har til opgave at viderebringe budskabet og indgå i dialog med klienten.

Spirituel healing foregår som individuel sessioner, som bestilles efter behov. Nogle mennesker har kun brug for en enkelt session og andre gør brug af sin Spirituelle healer som selvudvikling.

En behandling koster 600 kr. For booking brug den grønne knap herover. Hvis de ledige tider ikke kan passe, så ring/sms til Susanne på 20809909.

Jeg kan hjælpe dig med Spirituel Healing: