Stresscoaching

Stresscoaching er hjælp til psykisk sunde mennesker, der ønsker at forebygge stress, eller som er blevet mere eller mindre stressede på grund af en belastning og vil lære at takle udfordringerne på en bedre måde.

Stresscoaching kan således både gives ved en sygemelding, ved meget stress og rent forebyggende. Ved stresscoaching arbejdes der målrettet på at få stressen ud af kroppen samt at forebygge fremtidig stress.

Stresscoaching er hjælp til selvhjælp, så man efter et kort forløb kender sine egne signaler og har lært at undgå/begrænse stress i fremtiden.

Det er vigtigt, at man vælger en stresscoach, som man har tillid til – så kontakt os gerne for en afklarende samtale over telefonen eller ved et kort møde i helhedsHUSET.

Det er vigtigt at understrege, at stresscoaching er noget andet end almindelig coaching, da det netop er designet til stressede mennesker.

En stresscoaching koster 750 kr for 1 time. Bestil online hos Susanne herover. Hvis der ikke er ledige tider der passer dig, så ring til helhedsHUSET på 71969909.

Jeg kan hjælpe dig med stresscoaching