Forløbet: tilbage i balance

– for mere ro og overskud, for mental styrke og robusthed, for livskvalitet…og for balance!

Har du brug for at genskabe balancen?

Få redskaber til at styrke den mentale robusthed, find større trivsel og livskvalitet – og ikke mindst: nærvær og glæde i hverdagen.
Vi starter den 25/3 og derefter onsdage kl 14.30-16.30 – i 10 uger.

Kom tilbage i balance

I løbet af livet, vil de fleste mennesker opleve perioder, hvor pres og stressniveau er højere end godt er, og i den bedste verden, havde vi allerede inden sådan en periode indtraf, værktøjer til at håndterer det.
helhedsHUSET tilbyder et forløb til håndtering af stress og pres (i bred forståelse af disse begreber), der går 360 grader rundt om din udfordring.
Når du vil tilbage i balance, handler det om essens… om nærvær og forståelse. Det handler også om viden og personlig udvikling og alt dette får du i helhedsHUSETs stressforløb: tilbage i balance.

baeredygtighed

Næste hold starter den 25/3:
onsdage kl 14.30-16.30 – dog er det første gang 3 timer fra kl. 12.30-15.30.

Pris 4875 for 10 ugers forløb.

Vi har EARLY BIRD rabat – så tilmeld nu og spar 900 kr!!

Hvem bliver presset og stresset?

Mange føler sig presset, men tror at de bare skal tage sig sammen eller er bange for at vise, hvordan de egentlig har det, fordi de tror stress betyder svaghed. Mange tror fejlagtigt at stress er et tegn på, at de er for nærtagende eller sensitive. Men mennesker med stress og pres er bare mennesker, der har været stærke rigtig længe! Det er oftest dem, der går mest op i deres arbejde, går op i andres ve og vel.

Vi inviterer dig til dette anderledes forløb, som mikser alt det bedste fra flere behandlere. Så kan du komme hele vejen rundt om stress og pres, og ind i mere energi, ro og overskud. Du kan komme tilbage i balance!

“Jo før du gør noget ved din udfordring – stor som lille – jo før er du dig sev igen og jo mindre skadevirkninger er der på krop og sjæl”

Hvad er stress?

Stress er en naturlig og biologisk mekanisme i kroppe . Den er til for, at vi kan (eller engang kunne) overleve. I vores moderne samfund er der mange stressorer, der får denne mekanisme i kroppen til at overreagerer.
Stress opstår, når det vi tænker, føler eller oplever, er i konflikt med vores mål, evner og værdier. Det kan være i arbejdslivet, i privatlivet eller i vores egne tanker.

Et forløb til dig, der vil undgå stress og pres

Måden at lave dette forløb til stresshåndtering er nyt og anderledes tænkt. Vi trækker på flere forskellige fagpersoners erfaringer samtidig. I et fællesskab af dygtige behandlere hæves kvaliteten igennem det tværfaglige arbejde. Vi tager det bedste fra kostvejlederne og kropsterapeuterne, det bedste fra mindfuldnessen, det bedste fra stresscoachen og psykoterapeuten og det bedste fra gruppeterapien og forstærker det med øvelser og hjemmetræning.

Dette er en helhedstanke, og en forståelse for, at det kan være svært selv at rumme, at finde oplysninger om kost, behandling, motion og mental sundhed. Det skal der vejledning og støtte til, så det for den enkelte er en varig løsning på deres stress udfordring.

Evidens for gruppeforløb og mindfulness… det virker!

Forskning og mange undersøgelser tager ikke fejl. At det er en god ide at melde sig til et forløb, hvis man har stress, er der flere forskere og psykologer, der er enige om. Og at mindfulness hjælper især mod stress, er der også adskillige forsøg der bekræfter, både i udlandet og i Danmark.

Anbefaling fra stresslæge

Danmarks førende stress-læge, Bo Netterstrøm, anbefaler i sin bog “Kort og Godt om Stress” mindfulness og meditation til stressramte. “Forskningen viser, at mindfulness-forløb har en positiv virkning på stressramte. Dansk forskning har derudover vist, at mindfulness-forløb kombineret med stresshåndterings-samtaler hos professionelle behandlere både har virkning for den stressramtes helbred og for, hvor hurtigt man kan vende tilbage til arbejdet”, fortæller Netterstrøm.

Indhold i vores forløb: tilbage i balance

Forløbet giver dig undervisning og øvelser der sikre stressforståelse,
stresshåndtering og stressforebyggelse.

Forløbet varer 10 uger med:
– 8 x 2 timers undervisning incl. mindfulness og alle de emner der er interessante for dig der ønsker at komme i balance
– 2 x personlig coaching
– 1 valgfri individuel behandling
– ugentlige mails med opgaver og individuelt fokus.

 

Tidspunkt for opstart

Forløbet starter den 25/3 2020.  Undervisningen ligger om onsdagen – og tidspunktet er kl 14.30-16.30. (tidspunktet justeres efter deltagernes ønske 1. mødegang)

Pris

Prisen er 4875 kr som kan deles i 3 rater a 1675 kr.
(ønsker du en anden betalingsaftale, så send en mail til susanne@helheds-HUSET.dk)
OG LIGE NU HAR VI EARLY BIRD RABAT PÅ 900 KR – så tilmeld allerede nu!

Gør noget – bare et eller andet – og jo før du gør det, jo hurtigere er du tilbage til dig selv! Hvis du fortsætter i samme rille – bliver det sikkert kun værre!

TILMELD FORLØBET HER med early bird rabat NU!

Et forløb for mere livskvalitet – uanset om du er stresset, presset eller bare ikke ønsker at blive det!

INTROSAMTALE
Du kan booke en gratis INTROsamtale om dine stressudfordringer, så vi kan komme med det bedste bud på, hvad du kan gøre ved det!
INTROsamtalen kan enten ske i helhedsHUSET eller over telefonen. Skriv i noten ved tilmelding, hvis du ønsker en telefonsamtale.

INFOMØDE
Kom og hør lidt om de ubalancer, der gør at vi føler os pressede og stressede. Vi fortæller også om forløbet: tilbage i balance, der både er for personer med stress, og for dem der ønsker at undgå stress. Infomødet er den 12/3 kl 15.30 – ca16.30.

PRIS:

Prisen på vores stressforløb er 4875 kr
OG LIGE NU HAR VI EARLY BIRD RABAT!
SPAR 900 KR OG BOOK NU! INDEN DEN 6/3.

VI STARTER DEN 25/3
– første gang kl 12.30-15.30 og derefter onsdage kl 14.30-16.30.

I dette forløb vil vi i helhedsHUSET bruge vores ressourcer, i form af forskellige behandlere og terapeuter, til at undervise, træne og vejlede dig i at nulstille og komme tilbage til effektivitet og livsglæde.
Du vil blive fulgt tæt og støttet i at bruge de værktøjer vi underviser i, så du kan finde tilbage i ro, glæde og overskud.

“Hvis du for alvor vil have balance i dit liv, så handler det om nærvær – det handler om viden, inspiration og motivation – og det handler IKKE om bare at tage sig sammen eller at tilpasse sig, for det vil skabe mere pres og stress inden i dig.

Smil fra Susanne”

Jeg kan hjælpe dig med
at komme i balance:

“Jeg har selv prøvet på egen krop, hvad stress gør ved et menneske. Jeg har også fundet ud af, at det er afgørende, at gøre noget ved det selv. Der findes ikke en pille, du kan tage, og så går det væk”
Susanne Gregersen