TIL DIG DER ER UNG:

Coaching og kurser til unge er til dig, der har lyst til at finde glæde – til dig der vil finde dine styrker og som ikke gider ha’ det dårligt mere… ikke vil føle dig misforstået eller alene… eller have ondt i maven… være ked af det…

Kort sagt: til dig der ønsker at udvikle dig i en positiv retning. Alle er gode til noget og er noget helt særligt. Coaching styrker dit selvværd og optimere dit personlige potentiale. Min coaching vil give glæde, selvværd og power. Du bliver den bedste udgave af DIG! Uanset hvad du går og tumler med kan ungecoaching og mine forskellige forløb, gøre noget godt for dig.

I individuel coachingen ser vi sammen på din verden, fra en lidt anden side end du er vant til, og gerne med en anelse humor 🙂 Det er kun dig der kender svarene på spørgsmålene i coachingen, og på hvad der er bedst for dig. Coaching hjælper dig med at blive bevidst om, hvad dine svar er.

Lad os mødes – uden nogen forpligtelser eller andre aftaler, end at se om du mener vi to kan tale sammen. Du kan tage dine forældre med til en helt gratis kort samtale, eller du kan ringe til mig på 20809909.

Teenage- og ungecoaching

TIL DIG DER ER FORÆLDRE:

Teenagetiden kan være udfordrende på mange måder. Coaching kan hjælpe med at finde fokus og giver nogle værktøjer til at håndterer de udfordringer de unge møder.

Coaching er en metode – nogle spørgsmål – til at komme ind til kernen af problemet, og finde svar på de ting de unge går og tumler med. Teenagecoaching handler om at skabe refleksion – tanker – og læring, og om at fjerne de forhindringer, der gør at de unge ikke er glade eller ikke når sine mål. Coaching drejer sig om nutiden og fremtiden og tager udgangspunkt i den måde deres verden ser ud lige nu.

Alle forældre vil gøre det bedste for at deres børn har det godt, og nogle forældre tror, at de selv er de bedste til at snakke med deres unge mennesker om deres udfordringer (problemer).
Jeg oplever, at for nogen er den bedste måde at hjælpe deres unge mennesker, ved at tilbyde dem en anden voksen at tale med.

 

Ud over coaching tilbyder Susanne små hold, der giver unge mere selvværd, glæde og power. U-POWER der er for både drenge og piger og TØSE POWER kun for piger, men samme koncept. Se min film herunder og kontakt mig for yderligere information på 20809909.

U-POWER eller TØSEPOWER koster 2975 for 6 eftermiddage + 2 individuelle coachinger.

Ungecoaching koster 650 for 1 time og et forløb a 8 samtaler koster 4000 kr.

Forældre evaluering:

Mange forældre vælger at hjælpe deres unge, ved at tilbyde dem et coachingforløb – nogle gange med hypnoterapi. Det gjorde den forældre, I her kan læse en mail fra:

“Vores datter havde det svært på flere områder især fordi det sociale var svært for hende. Susanne formåede med sit væsen og metoder, at opnå et fortroligt og meget essentielt coachforløb med vores datter, som har betydet rigtig meget både for hende og dermed vores familieliv.

Nu oplever vi en datter der sætter ord på når hun frustreres og italesætter meget mere tydeligt både sine behov og sine opfattelser. Det er tydeligt at hendes selvværd er blevet styrket og mod på udfordringer er blevet meget større. Med små skridt og overskuelige ”opgaver” har vores datter øvet sig på forskellige ting der var svære for hende, og det har øget hendes tro på sig selv.

Hypnosen oplevede min datter at kunne bruge til at få mere ro i sig selv, en metode hun kan bruge fremover, når der er noget der er svært.

Tak til Susanne for at være med til at hjælpe vores datter videre!”

 

Vil du også give din teenager en mulighed for at finde mere ro og glæde, så det er lettere at give fokus til alle de vigtige ting, der er i et ungeliv?

Jeg tilbyder en gratis for-samtale med dig og dit unge menneske, så I kan se om jeg kunne være den I søger. Jeg vil glæde mig til at møde jer!

Jeg kan hjælpe dig med teenagecoaching