Triggerpunkt terapi

Triggerpunkt terapi er en massageform, hvor der arbejdes (enten med gentagende strøg eller tryk) på de såkaldte triggerpunkter vi har rundt omkring i vores krop, der påvirker vores nervesystem og får kroppen til at udskille forskellige stoffer (endorfin, histamin osv). Disse stoffer lindrer smerter, gør musklerne mere smidige og gør det lettere for væske at strømme gennem blodkarrene.

I størstedelen af smertetilfælde i kroppen er triggerpunkterne enten hovedårsagen til problemet eller en del af det. Triggerpunkterne forårsager også hovedpine, migræne, symptomerne fra carpal tunnel syndrome, mange former for led problemer, svimmelhed, balance problemer, samt kvalme, og det kan være grunden til kronisk træthed og meget mere.

Et triggerpunkt har smerte reference til et fjernereliggende område og når et triggerpunkt behandles kan der mærkes en strålende smerte ud i dette område, og der kan mærkes prikken, stikken eller en brændende følelse i området.

Triggerpunkt massage er en effektiv massageform.

En times massage koster 500 kr. Du kan ikke booke online til Kim, men ring eller send en sms til Susanne på 20809909, så finder vi en tid til dig.

Jeg kan hjælpe dig med Triggerpunkt terapi.

Klik på billedet hvis du vil læse mere om Kim Brorfelde: