tak fordi du downloader

Mange tak!

Om lidt lander mailen med de 7 trin at gå en tøjstørrelse ned, når du er presset.
Tag det du kan bruge, og tag det i det tempo, der passer dig.
Rigtig god fornøjelse! 🙂

…og lige inden du haster videre til “De 7 trin”,
har jeg noget helt særligt til dig, til kun 47kr (spar 90%)

mindful udfordring

Et 6 ugers
online forløb,
der guider dig i at
blive mere
nærværende i hverdagen.

Et af punkterne i “De 7 Trin” er venlig selv-opmærksomhed
At du kan være tilstede i nuet med alt hvad der er dig!
Og det er lige hvad dette 6 ugers online forløb giver dig en positiv og guidet udfordring i.

Fordi du har downloadet “De 7 Trin” får du dette
6 ugers online forløb til en helt crazy pris.

Normalt koster 6 ugers Mindful udfordring 499kr men i dag får du det til:

KUN 47 kr.

I gennem de 6 uger, vil du modtage mails med undervisning, øvelser og fastholdelse.
Du vil også modtage en lydfil til en mindfulness meditation på 12 minutter,
som du kan bruge lige så tit og når du ønsker.
Og som en ekstra bonus, har du mulighed for at
stille mig spørgsmål i forhold til dette onlineforløb via mail.

Kender du mig og min historie?

Hvorfor gør jeg det jeg gør? Hvorfor er jeg behandler og leder et behandlerhus, hvor vi arbejder sammen om mere helhed til flere?

De spørgsmå er der flere svar på. Jeg elsker at støtte mennesker i deres udvikling og det er min vision at hjælpe flere til fysisk og mental sundhed.
Men en af grundene er også, at min egen historie rummer både to hjerneblødninger og en omgang stress.

En morgen stod jeg og smurte madpakke til min datter, og var så svimmel, at jeg ikke kunne stå op uden, at holde fast ved bordkanten. Jeg tænkte, at jeg havde fået en virus på balancenerven.

Min læge havde ferie, så jeg kom ind til en sød lægepraktikant, og hun mente jeg skulle køre hjem og slappe af! Nogle timer efter ringer hun til mig, og bad mig om at køre på skadestuen, hvor jeg hurtigt blev skannet og sendt til OUH. 
Jeg havde fået en hjerneblødning.

Siger man nej til en neurokirurg´s opfordring?

Efter otte dage på afdeling N havde jeg det bedre, og vi skulle til møde hos overlægen. Han fortalte, at blødningen var stor og vævet var skadet og han tilbød mig operation.

Det var ikke en tanke… ikke en beslutning… da jeg svarede “nej tak” var det noget dybere inde i mig der svarede. Ikke af angst, ikke af dumhed… det var bare et ærligt svar, og jeg vidste ikke hvorfor.

Lægen og min kæreste tabte kæben da jeg takkede nej. Der var ikke andet de kunne gøre for mig nu sagde overlægen, og jeg blev udskrevet.

Nogle dage senere ringede overlægen og tilbød at han ville sætte det ’bedste hold’, hvis jeg satte en dato der passede. Jeg var overrasket over hans opkald, og beæret over, at han tilbød mig medindflydelse. Jeg forstod at han havde fornemmet – ligesom jeg selv nu også havde, hvorfor jeg sagde nej for få dage siden.

Jeg sagde ja tak nu, fordi jeg fik mulighed for 6 uger til at blive klar til operation. 6 uger til at blive fysisk og mental KLAR!!!

Mit arbejde havde ikke været forgæves

De næste uger brugte jeg al min tid på at forberede mig til operationen, med kost, motion, mentaltræning og meditation. Jeg tilstræbte en så mindfuld indstilling som muligt og mærkede hurtigt en ro.

Da jeg blev kørt ned på operationsstuen var jeg klar og rolig. Mit arbejde havde ikke været forgæves. Operationen gik godt og både psykisk og fysisk helede jeg uden nogen som helst komplikationer.

Jeg kan ikke vide, hvordan det var gået, hvis jeg var blevet opereret uden fysisk og mental forberedelse, men jeg er taknemmelig for, at overlægen anerkendte mit behov.
Ikke alle er så priviligerede, at få tid til forberedelse, og mange tænker slet ikke over, at det er vigtigt.

Jeg mener ikke man skal takke nej til en operation, jeg mener man skal mærke efter. Beslutningen var den rigtige for mig, og jeg kan i dag sige, at det var en af mine største præstationer, at gøre min krop og psyke klar til dette.

Efter denne oplevelse, spirede drømmen om at skabe et sted for mere fysisk og mental sundhed, og nu har jeg haft det sted i 4 år. Stedet hedder HelhedsHUSET og ligger på Tåsinge.

En af de ting jeg glæder mig meget over i HUSET, er mit samarbejde med andre dygtige behandlere, og vores forskellige tiltag, hvor vi sammensætter det bedste fra hver behandler f.eks. omkring stress eller vægttab.

<3 Susanne