Sundheds-shoppen

Her kan du læse om og købe produkter, vi i helhedsHUSET nøje har udvalgt, for din fysiske og mentale sundhed. Lige nu forhandler vi produkter fra 2 fremragende samarbejdspartnere: Chanson – ioniseringsmaskiner, der giver dig basisk ioniseret vand fyldt med antioxidanter og Nani – food state vitaminer og mineraler af meget høj kvalitet, med optimal optagelse i kroppen.

Du er velkommen til at komme forbi helhedsHUSET og smage vores lækre og sunde vand fra Chanson og få god rådgivning om installation og de forskellige modeller. Vi fortæller også gerne om Nani´s fantastiske produkter og om vores gode erfaringer med dem – så kom endelig forbi, vi har Nanis produkter på lager 🙂 eller bestiller direkte til din postkasse.

Basisk ioniseret vand er livgivende vand!

Du kan let få en basisk livsstil med en ioniseringsmaskine fra Chanson.

Via elektrolyse deler vandbehandlingsanlægget vandet i en sur og en basisk fraktion, som kaldes alkalisk eller ioniseret vand. Dermed øges både vandets pH-værdi og mængden af antioxidanter i vandet, samtidig med at vandets mikrostruktur opblødes.

Med en opblødt mikrostruktur gør Chanson det basiske vand nemmere at drikke. Samtidig kan basisk vand være med til at neutralisere syre i kroppen, og det har klare helbredsmæssige fordele, blandt andet når det handler om lindring af smerter. Som den svenske professor Olov Lindahl siger:

“Vi ved, at der med sikkerhed bag smerte ligger sure stofskifteprodukter … og at der er sur reaktion i vævet, hvor patienten har ondt”

helhedsHUSET forhandler disse maskiner og du kan komme og se maskinerne og få en snak om ioniseret og basisk vand og hvad det kan betyde for din og din families sundhed.

Vil du høre mere om ioniseret vand, så send en sms til 20809909 og skriv “interesseret i vand” så ringer vi dig op for en snak om Chansons maskiner, priser, erfaringer og svarer på dine spørgsmål.

sundt vand - chanson i helhedsHUSET

Hvis du handler gennem helhedsHUSET, får du en gave med forskellige ting til din nye ioniseringsmaskine, som f.eks, vandflaske, filter, PHtest og andet til en værdi af 1000 kr.
Ring/sms til Susanne på 20809909.

 

 

Nanis vitaminer i helhedsHUSET

Nani er et dansk firma, der tilbyder nogle fabelagtige produkter.

Disse food state (fødevareform) vitaminer og mineraler er resultatet af mange års intens forskning i at skabe milde og højtoptagelige produkter.

Food state vitaminer og mineraler laves på 2 måder, – enten via den meget næringsrige mælkesyrebakterie L. Bulgaricus eller ved hjælp af tørret og pulveriseret økologisk frugt og grønt. Ved begge metoder dannes en organisk masse som foruden vitaminer og mineraler indeholder kulhydrater, aminosyrer, proteiner, fedtstoffer og plantenæringstoffer.

Produkterne udmærker sig ved at have en optagelse i kroppen på mellem 90 og 100%, hvilket er uhyre højt.

 

Nanis produkter i helhedsHUSET

Kom ind i helhedsHSUET og bliv guidet i gode højtoptagelige vitaminer, mineraler og adabtogene urter.
Send en sms til Susanne og lav en aftale (så er jeg klar til at bruge lidt tid med dig og Nanis produkter) tlf: 20809909.