Kontaktoplysninger:

Tlf. 22856096
Mail cesar@helheds-HUSET.dk
Facebookside

Behandlingsformer:

Marma terapi
Abhyanga – helkropsmassage
Nasya
Shirodhara
Shiroabhyanga – hoved/nakke/skuldre
Padabhyanga – fodmassage
Panchakarma

 Cesar Tamariz

Cesar er meksikansk og har boet i danmark i ca.12 år. Han har altid være passioneret omkring naturlig medicin og alternativ behandling. I 2015 uddannede han sig som ayurvedisk behandler i Brasilien og igen i Indien i 2016.
Cesar har erfaring i forskellige ayurvediske massage tekniker bl.a. Abhyanga (olie massage), Marma ( energi-punkt-stimulering ) og chavutti (fod massage) plus forskellige ayurvediske behandlinger som Panchakarma (dyb udrensning af alle systemer i kroppen) og Nasya (behandling der eliminerer affaldsstoffer i hovedet)

Han integrer Yoga terapy som en del af hver behandling.

 

Cesar fortæller:
Vi er i midt i et global paradigme skifte i sunhedsplejen, hvor centrum meget vel kan være Ayurvedisk medicin, et helbredende system der fremmer sundheden ved hjælp af naturlige ikke-toksiske stoffer, der genkender den vigtige rolle som sindet og følserne er.

Jeg bruger en kombination af ayurvediske massage tekniker og udrensende systemer for at hjælpe kroppen og sindet, med at balancere sig selv.

En behandling koster FRA 450 kr.
En del af behandlingerne er der INTROPRISER på. Du kan se varighed og pris på hver enkelt behandling, når du trykker på den grønne bookingknap herover.

Du kan bestille tid på den grønne knap herover. Hvis tiderne ikke passer, så ring til Cesar på tlf.22856096 eller til Susanne på 20809909.