Christina Nørgaard healing

Energy Flow Healing

Link til behandlingsformer:

Energy Flow Healing
Indre Barn Session

Kontaktoplysninger:

Sms/telefon: 28605901
mail: christina@helheds-HUSET.dk

Energy Flow Healing er en dyb og behagelig healingsform, der kan transformere fysisk, mental og følelsesmæssig energi, så dit system vender tilbage til bevægelse, balance og frit flow på alle energiplaner.

 

Christina tilbyder Energy Flow Healing på følgende måder:

  • Punkthealing af specifikke områder af kroppen
  • Helhedsbehandling, hvor jeg arbejder intuitivt og genskaber bevægelse, balance og frit flow i hele dit energisystem.
  • Chakra healing, hvor jeg gennemgår og healer på de 7 Chakras, så de kan vende tilbage til fuld bevægelse og frit flow.
  • Fjernhealing, hvor du modtager healing på aftalt tidspunkt og du kan ligge hjemme hos dig selv eller der, hvor det passer dig bedst. For at tage kontakt til din energi, skal jeg bruge et billede af dig, som du kan sende på sms eller messenger og jeg skriver til dig, når jeg har slukket igen.

 

Christina Nørgaard

Christina er uddannet Fysioterapeut og har bl.a. 13 års erfaring fra Psykiatrien, der har givet hende stor indsigt i den menneskelige psyke.
Christina er uddannet Coach og Energy Flow Healer samt certificeret Indre Barn Healings instruktør.

Christina siger:

Jeg har selv været igennem en kæmpe livskrise og ved hvad det betyder for krop, sind og sjæl at være så langt ude at man ikke orker at lave sin egen frokost.
Min vej tilbage til overskud, slank krop og stærkt helbred har været lang og kringlet og jeg har prøvet rigtig mange behandlinger og kostomlægninger.

Det der har hjulpet mig mest, er at jeg nu lytter til mig selv, min krop og min sjæl.
Jeg er sundere, stærkere og skarpere i hovedet end nogensinde før og jeg tror på, at de fleste mennesker har et meget større potentiale, end de selv er klar over og udlever. Jeg brænder for at støtte de mennesker, som ønsker at tage ansvar for sig selv og deres liv, så de også kan udleve deres drømme og fulde potentiale.

Det er altid min intention at bringe den enkelte persons energi tilbage til fuldt helbred og det vil opleves i form at bedre søvn, mere energi, ro i krop og sind, færre smerter og i det hele taget mere overskud.

 

Om Energy Flow Healing (EFH):
EFH er en avanceret healingsform, som består af REIKI 1,2,3 med en overbygning, der hedder Energy Flow.

Det er en healingsform, der kan arbejde i flere energilag og derfor er fantastisk dyb og effektiv og en times Energy Flow Healing kan arbejde videre i dit system i dage og nogle gange uger efter du har modtaget den.

Når jeg lægger hænder på, kan jeg arbejde intuitivt fordi jeg er uddannet til at kunne mærke personens energi og hvor der er behov for Healing.

Det er en meget behagelig behandling, hvor de fleste oplever at befinde sig i en tilstand af dyb afslapning.

 

Christina tilbyder også Indre Barn Sessioner

I en Indre Barn Session bliver du bevidst om, hvad der ligger indeni dig fra du var barn og hvordan du kan tage hånd om det, så du kan slippe mindreværd, negative mønstre og frygt og begynde at leve dit liv, som du ønsker det.

Du kan vælge mellem en enkelt Session eller et forløb på 3 gange, begge dele med eller uden kortsæt og arbejdsbog.

Priser:

1 behandling koster 450 kr.  og tager 1 time.

Ring til Christina på 28605901, hvis du er i tvivl om noget angående din behandling hos hende – eller bestil online på den grønne knap.
du er også altid velkommen til at ringe til helhedsHUSET på 71969909.

 

Du finder helhedsHUSET på Tåsinge udenfor Svendborg, ud til hovedvej A9 med god  – og gratis – parkering.

I helhedsHUSET er vi en gruppe behandlere, der med nærvær og faglig kompetence tilbyder individuelle behandlinger, workshops, foredrag og kurser || Det gør vi i en holistisk helheds-
tanke, med fokus på at krop og sind hænger sammen. Desuden tror vi på, at det at tage bevidste valg og ansvar for egen sundhed og velvære, betyder uendelig meget for vores trivsel.

helhedsHUSET