kraniosakralterapi ayouveda Cornelia Reinholz i helhedsHUSET på Tåsinge

Kraniosakralterapi og Ayurveda

Lækker massage med varm olie – både helkrop og halvkrop – hvor du efterfølgende kan komme i varmekasse 🙂 Derudover en masse spændende alternative behandlingsformer.

NYHED:
Cornelia tilbyder dyrebehandling
– se mere HER.

Kontaktoplysninger:

Tlf. 24405724
Mail cornelia@helheds-HUSET.dk
Hjemmeside natur-terapeut.dk

Cornelia Reinholz

Kraniosakralterapi og Ayurveda

Cornelia er naturterapeut og skaber bro mellem mennesker, dyr og natur. Hun er født i Tyskland i 1973 og bor nu på Langeland, hvor hun har været i snart rigtig mange år.

Cornelia har taget mange forskellige uddannelser. Hun er bl.a. uddannet i kraniosakralterapi og har også en Indisk uddannelse i Ayurveda.

Cornelia har arbejdet med alternativ behandling i 13 år og er en stor kapacitet på området.

Cornelia fortæller:

Jeg tror, at nøglen til helbredelse ligger i naturen, fordi den stiller det største og bedste apotek til rådighed. Vi kan lære meget af at leve i naturens rytme, hvilket er et emne jeg årligt tilbyder kurser i.

Jeg arbejde med mange forskellige behandlingsformer bl.a. kraniosakralterapi, shiatsu og en masse dejlige behandlinger inden for ayurveda.
Jeg integrere Reiki – som betyder universel livsenergi – i hver behandling, og arbejder også med dyrekommunikation/telepati.

Hvad enten min klient er menneske eller dyr, ser jeg på vedkommende i sin helhed og afstemmer behandlingen efter de individuelle behov.

Priser:

En behandling – f.eks. kraniosakralterapi –  koster fra 580 kr.
En Ayurveda massage oster 680 kr.

Se priser når du vælger behandlingsformen på bookingknappen.

Du kan bestille tid på den grønne knap herover. Hvis tiderne ikke passer, så ring til Cornelia på 24405724 eller til helhedsHUSET på 71969909, så finder vi en tid der passer dig.

Vær opmærksom på, at ved afbud senere end 2 dage før den bestilte behandling, betales halv pris. (gælder ikke akut sygdom)

RIEKI 1- et fantastisk healingskursus, der er for alle.

Cornelia og Keld tilbyder nu et Reiki 1 kursus og indvielse i Svendborg. Det er den 13-14/3.
Se meget mere om kurset HER.

Cornelia kan også teste dig og dine organer – og om du har de vitaminer og mineraler du har brug for. Der er mulighed for en spytanalyse og en analyse med en NASAteknik fra rumfarten.