kraniosakralterapi ayouveda Cornelia Reinholz i helhedsHUSET på Tåsinge

Kraniosakralterapi og Ayurveda

Lækker massage med varm olie – både helkrop og halvkrop – hvor du efterfølgende kan komme i varmekasse 🙂 Derudover en masse spændende alternative behandlingsformer.

Cornelia Reinholz

Kraniosakralterapi og Ayurveda

Cornelia er naturterapeut og skaber bro mellem mennesker, dyr og natur. Hun er født i Tyskland i 1973 og bor nu på Langeland, hvor hun har været i snart rigtig mange år.

Cornelia har taget mange forskellige uddannelser. Hun er bl.a. uddannet i kraniosakralterapi og har også en Indisk uddannelse i Ayurveda.

Cornelia har arbejdet med alternativ behandling i 13 år og er en stor kapacitet på området.

Cornelia fortæller:

Jeg tror, at nøglen til helbredelse ligger i naturen, fordi den stiller det største og bedste apotek til rådighed. Vi kan lære meget af at leve i naturens rytme, hvilket er et emne jeg årligt tilbyder kurser i.

Jeg arbejde med mange forskellige behandlingsformer bl.a. kraniosakralterapi, shiatsu og en masse dejlige behandlinger inden for ayurveda.
Jeg integrere Reiki – som betyder universel livsenergi – i hver behandling, og arbejder også med dyrekommunikation/telepati.

Hvad enten min klient er menneske eller dyr, ser jeg på vedkommende i sin helhed og afstemmer behandlingen efter de individuelle behov.

Priser:

En behandling – f.eks. kraniosakralterapi –  koster fra 580 kr.
En Ayurveda massage oster 680 kr.

Du kan forespørge om en tid ved at sende en sms til Susanne på 20809909 eller ringe til helhedsHUSET på 70969909.