Clara Boesen i helhedsHUSET

Clara tilbyder:
Manuvision kropsterapi og
Kranio Sakral Terapi, og du kan også booke en kombi af begge dele.

Link til behandlingsformer
ManuVision Kropsterapi
Kranio Sakral Terapi

Kontaktoplysninger:

Sms/telefon 28923092
hjemmeside:
www.claraboesen.dk

Clara Boesen

Clara er uddannet Manuvision kropsterapeut og arbejder med Kranio Sakral terapi. Derudover er hun yoga instruktør og har læst anatomi og fysiologi, samt deltaget på adskillige kurser indenfor krop, sind, bevægelse, meditation, kost & ernæring.

Behandlinger og priser

Manuvision kropsterapi behandling 55-60 min. 680 kr.

Kranio sakral behandling
55-60 min. 680 kr.

Combi kropsterapi & kranio sakral behandling 55-60 min. 680 kr.

I en kort periode er der STOR rabat, så du kan prøve denne skønne behandling.

En behandling hos Clara tager fokus i kroppens fysiske og psykiske signaler, samt hvordan du oplever dem. Er der ubalancer vil kroppen gøre opmærksom på det. Det kan f.eks. vise sig som smerter, fordøjelsesproblemer, søvnløshed eller stress og angst.

Behandlingen løsner spændinger bag kroppens symptomer, regulerer nervesystemet og stimulerer kroppens naturlige helbredelsesprocesser. Den kan også hjælpe dig til bedre at opdage og forstå kroppens signaler. Claras behandlinger bidrager til øget kropskontakt og velvære og kan være gavnlig uanset om du kommer med konkrete lidelser eller blot ønsker oplevelsen og de sundhedsfremmede effekter.

Clara tilbyder kropsterapi og kranio sakral terapi som to forskellige behandlinger, men behandlingerne kan også kombineres, hvilket kan have en god effekt for mange.

Clara – som lige er flyttet til Sydfyn – har haft stor interesse for sammenhængen mellem krop, psyke og sundhed de sidste 15 år. To hjernerystelser og et piskesmæld var anledningen til at hun selv erfarede sammenhæng mellem fysiske gener og mentale og emotionelle ubalancer. Disse erfariger og studier har dannet grundlag for hendes virke som behandler de sidste 7 år.

Clara siger:

“Du sanser verden igennem kroppen. Følelsen af at være et helt og levende menneske, mærker vi ofte som en kropslig fornemmelse. Derfor arbejder jeg med at skabe frihed i kroppen, øge gennemstrømningen og evnen til at sanse livets. Jeg hjælper dig med at opdage og genetablere et sundt samspil mellem krop, tanker og følelser.”

Priser

Clara tilbyder alle hendes behandlinger til 680 kr.

I en kort periode kan du få en ret god INTRO rabat, så du kun betler 340 kr.
BOOK ALLEREDE NU!

 

Claras kropsterapi er en fantastisk måde, at vise omsorg for din krop.
Du booker en kropsterapi, og ud fra en kort samtale, finder Clara de bedste teknikker til din behandling.

TESTIMONIAL:

“Mit møde med Clara har været meget positivt og konstruktivt. Claras hænder og intuition er unik. Clara har altid hjulpet mig af med smerter og ubehag, ved at finde hen til nældens rod og derved løse udfordringen. Samtidig får jeg gode øvelser med hjem til forebyggelse og hjælp til blive opmærksom på, hvad jeg selv kan gøre. Jeg kan varmt anbefale Clara Boesen.”
-anonym klient

“Man er i meget gode og kyndige hænder hos Clara. Jeg har altid nydt at lande i den gode stemning, hvor Clara både lytter og reflekterer som en del af behandlingen. I kombination med min egen træning, har det gjort en stor forskel for mit velbefindende at komme regelmæssigt hos Clara.”
-Marlene