Helle Primdal

Kom og få kyndig behandling hos Helle Primdal.

Behandlingsformer:

Kinesiologi
Kinergetics
Enhedsterapi

Kontaktoplysninger:

Telefon 50 66 84 33
Mail hellep@helheds-huset.dk

“Jeg er fascineret af kinesiologien og af hvor langt man kan komme ”blot” ved at arbejde med de energetiske ubalancer som har sat sig i kroppen. Med kinesiologi kommunikerer jeg med din underbevidsthed og får derigennem information om hvor vi skal sætte ind. Din krop har alle svarene!”

Helle Primdal

Helle Primdal er uddannet inden for Kinesiologi, Kinergetics, Enhedsterapi og healing.

Dette giver en unik kombination af redskaber som gør hende i stand til at kommunikere med din underbevidshed via dine muskler, og i samarbejde med din krop finde frem til hvad lige præcis du har brug for.

Hun har arbejdet med den ”alternative” verden siden 2010. 

Helle er udover behandler også uddannet lærer fra den Frie Lærerskole, og har også en naturvidenskabelig baggrund som ingeniør. 

Helle siger:

Jeg ser det som min fornemste opgave at hjælpe mennesker med at gå deres  egen vej. Der er altid en grund til at vi har den tilstand vi har   – det være sig psykisk eller fysisk.

Jeg har altid været optaget og fascineret af hvor stor en forskel man kan gøre med ”enkle” midler.

Med kinesiologien som redskab har jeg fundet en måde at arbejde på hvor man blidt og nænsomt arbejder med de energetiske ubalancer som ligger til grund for en given tilstand, og ved at lave det man inden for kinesiologiens verden kalder en ”afbalancering” aktiveres kroppens selvhelbredende kræfter.

I behandlingen kommunikerer jeg med din underbevidsthed og får derigennem information om hvor vi skal sætte ind. Din krop har alle svarene!

Jeg glæder mig til at hjælpe dig videre på din vej.

Priser:
1,5 times behandling koster 650 kr og du kan få e time for 500 kr.

RABAT – 2 behandlinger a 1,5 time kun 950 kr!!!

Hvis der ikke er ledige tider i kalenderen der passer, så ring eller sms til Helle på 50 66 84 33 eller til helheds-HUSET på 71969909.

En behandling i praksis

Generelt set handler alle behandlinger om at Skabe balance i kroppen for derigennem at Aktivere din krops selvhelbredende kræfter,

Til det har jeg forskellige værktøjer i min værktøjskasse og ved hjælp af kinesiologien er det din krop som fortæller mig hvilke værktøjer jeg skal bruge i relation til netop din udfordring

En behandling varer ca 5-6 kvarter. Vi starter med en samtale hvor vi sammen finder ud af hvad fokus for behandlingen skal være. Herefter går vi på briksen og ser hvad din krop vil have i relation til det tema/den problematik som vi arbejder med. Til slut hviler du i 5 minutter og lader indtrykkene bundfælde sig. 

Aller behandlinger foregår fuldt påklædt.