Jens Leth Andersen i helhedshUSET

Jens kan bl.a. hjælpe dig med at se på dine indre selvbilleder – og ændre negative billeder til noget positivt!

Kontaktoplysninger:

telefon: 41437048

Mail: jens@helheds-HUSET.dk

Behandlingsformer:

Psykoterapi

PRIS
Prisen er 600 kr for en times terapi.
INTROPRIS: 1. gang koster kun 300 kr.
Du kan booke online på den grønne knap. Ring til Jens, hvis der ikke er en tid der passer dig.

Jens Leth Andersen

Jens er uddannet psykoterapeut. Han er tidligere landmand, blev derefter pædagog, hvorefter han uddannede sig til psykoterapeut.
I sit job som pædagog var det oftest problemerne, der var i fokus – ikke årsagerne til problemerne. Årsagerne ligger ofte et sted, hvor det er nødvendigt med hjælp til at identificere dem, f.eks. fra en psykoterapeut.
Jens har tidligere selv haft modstand på at søge hjælp ved en terapeut, han ville hellere klare problemerne selv og ikke risikere at vise sårbarhed. Derfor forestiller han sig, at andre måske kan have det lige sådan.
Jens sætter en stor ære i at terapien foregår i en atmosfære, der er forståelig og vedkommende.

Vi er ikke som mennesker blevet behandlet ens, mange er behandlet dårligt eller forkert på vigtige tidspunkter i livet og vi har derfor vores helt egne problemer. Det giver ofte nogle følelser og tanker vi ikke deler med andre.

Det er vigtigt at understrege, at terapi ikke handler om, at finde skylddige eller at placere ansvar. Det handler derimod om, at finde forståelse for at man ikke har det så godt som man lader som om. 

Vi kan alle, på grund af de forskellige tidligere oplevelser/erfaringer, have problemer med eksempelvis relationer og selvværd. Vi ved bare ikke, at det er noget gammelt der forstyrrer. Målet med terapien er at finde ro med det der er, så man selv styrer sit liv, og det ikke er “det gamle” der styrer dig.

 

Jens siger: Terapi er en slags massage for sindet, hvor man får fat i gamle myoser. Når man masserer og lindrer dem, kan de rette sig ud.

Jeg tilstræber som terapeut at være nænsom og respektfuld i min tilgang, så du får et positivt syn på dig selv, giver dig selv omsorg og respekt, og forstår tidligere tiders valg. Derudover er det vigtigt for mig at du går ud af døren med en følelse af at det er muligt at ændre dit liv positivt.

Der er for mig ingen tvivl om at mennesket er følelser, tanker og krop. Nogen mennesker er for meget i tankerne, og glemmer følelserne og kroppen. Ved at øve sig i, at tænke lidt mindre eller tænke mere positivt og respektere sine følelse giver man sig selv mere plads. Dette kan ofte hjælpe med at give ro i kroppen. For det er der vi gemmer vores følelser.