Mads totur kropsbehandling

Kropsbehandling

Link til behandlingsformer:

TOTUM Kropsbehandling

Kontaktoplysninger:

Tlf. 60880925
Mail mads@helheds-HUSET.dk

Mads Højlyng

Mads er uddannet kropsterapeut fra TOTUM i 2020. Derudover cand.mag. og ekstern lektor ved Copenhagen Business School.

En kropsbehandling hos Mads er at sammenlige med en BodySDS behandling – uden dog at være det samme. Behandlingen tager altså udgangspunkt i det samme som Body SDS!

Mads siger:

Min interesse for kroppen og behandling startede for mange år siden med nogle skelsættende behandlinger hos to forskellige kropsterapeuter, og har nu ført til at jeg selv har uddannet mig til kropsterapeut. Magien er stadig lige stærk når en krop giver slip på spændingerne og åndedrættet bliver frit, og jeg glæder mig til at få en masse mennesker mellem hænderne i helhedsHUSET.

Det smukke er at næsten uanset hvilken problematik man bakser med, er der en vej til heling og lindring gennem kroppen. Mit mål er først at hjælpe dig med at mærke kroppen fri for spændinger og dernæst lære dig hvordan du selv kan spænde af og finde den gode følelse i hverdagen.

INTROPRIS PÅ KROPSBEHANSDLING

Som startpris i en kort periode koster en kropsbehandling kun 400 kr. for 60 minutter.

Mads er i helhedsHUSET onsdag og torsdag og du kan bestille tid på den grønne knap. Hvis tiderne ikke passer, så ring til Mads på tlf.60880925, så finder I en dag/tid der passer – eller ring til helhedsHUSET på 71969909.