Kontaktoplysninger:

telefon: 60569006

mail: michelle@helheds-HUSET.dk

 

Behandlingstyper:

Kostvejledning

Michelle Mølgaard

Michelle er uddannet cand.mag. og har arbejdet som gymnasielærer og studievejleder i mange år. Igennem vejledningsarbejdet udviklede Michelle interesse for hvordan sundhed, ernæring, tanker og livskvalitet hænger sammen. Hun har efteruddannet sig inden for coaching, kostvejledning med speciale i vægttab og bliver Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed i juni 2019. Hendes speciale er med udgangspunkt i vægttab og dermed muligheder for at forebygge livsstilssygdomme, især type 2 Diabetes.

Michelle Mølgaard siger: ”Det er nærmest som en jungle at finde rundt i, hvad der er godt for ens krop, og hvad der ikke er. Hvad er det, der er så fantastisk ved at gå på kur, hvis man bare tager det hele på igen, eller falder tilbage til de gamle mønstre?
Jeg tilbyder at hjælpe dig på vej til de valg, som vil give dig viden om din krop og hvad den har brug for, hvis du gerne vil opnå stabil vægt og mindske risiko for livsstilssygdomme, fx diabetes 2.

Vi starter med et generelt sundhedstjek via vejning med en kropsanalysevægt og måling af talje/hofte.
Vi gennemgår sammen betydningen af visceralt fedt og såkaldte BMI, BMR og MET-værdier, og hvad du kan bruge det til helt konkret på vejen mod din nye sundere livsstil.
Dine måltidsvaner bliver gennemgået og du får kortlagt, hvordan du med mindst mulig indsats kan ændre uhensigtsmæssige vaner og give din krop bedre næring.”

PRIS:

Første kostvejledning tager en time til 5 kvarter og koster 600 kr.
Opfølgende samtaler varer 45 minutter og koster 500 kr – eller køb 3 opfølgende samtaler for 1200 kr.

Bestil online på den grønne knap, eller kontakt Michelle pr. telefon for yderligere info eller hvis der ikke er tider der passer dig.

Intro tilbud:

spar mere end 25%:

  • bestil et samlet forløb med 4 samtaler for 1600 kr.*

(normalpris: 600 + 500+ 500+ 500 = 2100 kr.)

*inkl. Vejning, Kropsanalyse af fedt/vand/muskelmasse mv., samt evt. måling af talje/hofte.