Signe Jæger i helhedsHUSET

lægeexam. fysiurgisk massør

Kontakt Signe:

telefon: 71 79 33 55

mail: signe@helheds-HUSET.dk

Behandlingsformer:

Fysiurgisk massage

Koncentreret skulder- nakkemassage

Blid massage 
(især for ældre eller syge)

Graviditetsmassage

Signe tilbyder også et kursus i
Babymassage
(forældrekursus)

Signe Jæger er medlem af IAIM, International Association of Infant Massage.

Signe Jæger

Signe er uddannet lægeexam. fysiurgisk massør i 2003 ved Axelsons Institut i København, Nordens ældste massageskole med udspring i Sverige. Signe tilbyder fysiurgisk massage samt undervisning og instruktion i taktil kommunikation.
Fysiurgisk massage er en meget dybdegående massageform, med fokus på triggerpunktmassage, stræk af musklerne. Formålet er at helbrede og forebygge skader og skavanker og skabe reel fysisk og dermed psykisk velvære.

Taktil kommunikation er en blid massageform der oprindeligt stammer fra Indien og er blevet beriget med elementer fra den klassiske svenske massage. En massageform der er yderst gavnlig for klienter over 60, spædbørn og klienter der har været sengeliggende længe.

Signe siger:

Den fysiurgiske massage er en af de mest klassiske massageformer og er et godt sted at starte for dig, der gerne vil udforske, hvad massage kan gøre for din sundhed og livskvalitet. Det er også et godt valg for dig, der er mere erfaren og foretrækker en klassisk massageterapi. Jeg arbejder altid med udgangspunkt i dig som klient.

Taktil kommunikation henvender sig i princippet til alle aldersgrupper, der har behov for en blidere massageform, end den fysiurgiske massage. I mit virke som underviser og instruktør i taktil kommunikation hjælper jeg bl.a. personale på plejehjem og andre steder, hvor professionel omgang med ældre eller demente borgere stiller særlige krav. Taktil kommunikation er også perfekt for nybagte forældre, der vil lære, hvordan man kan knytte nære og kærlige bånd til nyfødte, der i sagens natur endnu ikke har noget verbalt sprog. Jeg har, i en årrække, bl.a. fungeret som instruktør i taktil kommunikation ved Mødrerådgivningen i Svendborg.

Taktil kommunikation kan altså også bruges som en form for ’stille massage’, der giver gode afspændingsresultater.

Priser

30 min. massage 340.- kr.
45 min. massage 500.- kr.
60 min. massage 650.- kr
Skriv evt i notatfeltet om du ønsker blid eller fysiurgisk massage
Graviditetsmassage 60 min. 650.-
Koncentreret skulder-nakke massage, 30 min 300.-
Spædbarns massage kursus 750.-  holdundervisnng, højst 8 deltagere: 5 konsultationer a 90 minutter,

OBS: Signe tilbyder 25% rabat på alle produkter til pensionister og børn under 16 år.

Ved instruktion/undervisning i ældremassage bedes du kontakte Signe via mail eller telefon, så I sammen kan finde en god løsning.