Signe Jæger i helhedsHUSET

Kontakt Susanne for info om massage hos Signe på sms/tlf 20809909 – eller book tider til klassisk massage hos Vivi her:

Behandlingsformer:

Fysiurgisk massage

Koncentreret skulder- nakkemassage

Blid massage 
(især for ældre eller syge)

Graviditetsmassage

Signe tilbyder også et kursus i
Babymassage
(forældrekursus)

Signe Jæger

Signe er uddannet lægeexam. fysiurgisk massør i 2003 ved Axelsons Institut i København, Nordens ældste massageskole med udspring i Sverige. Signe tilbyder fysiurgisk massage samt undervisning og instruktion i taktil kommunikation.
Fysiurgisk massage er en meget dybdegående massageform, med fokus på triggerpunktmassage, stræk af musklerne. Formålet er at helbrede og forebygge skader og skavanker og skabe reel fysisk og dermed psykisk velvære.

Taktil kommunikation er en blid massageform der oprindeligt stammer fra Indien og er blevet beriget med elementer fra den klassiske svenske massage. En massageform der er yderst gavnlig for klienter over 60, spædbørn og klienter der har været sengeliggende længe.

Signe siger:

Den fysiurgiske massage er en af de mest klassiske massageformer og er et godt sted at starte for dig, der gerne vil udforske, hvad massage kan gøre for din sundhed og livskvalitet. Det er også et godt valg for dig, der er mere erfaren og foretrækker en klassisk massageterapi. Jeg arbejder altid med udgangspunkt i dig som klient.

Taktil kommunikation henvender sig i princippet til alle aldersgrupper, der har behov for en blidere massageform, end den fysiurgiske massage. I mit virke som underviser og instruktør i taktil kommunikation hjælper jeg bl.a. personale på plejehjem og andre steder, hvor professionel omgang med ældre eller demente borgere stiller særlige krav. Taktil kommunikation er også perfekt for nybagte forældre, der vil lære, hvordan man kan knytte nære og kærlige bånd til nyfødte, der i sagens natur endnu ikke har noget verbalt sprog. Jeg har, i en årrække, bl.a. fungeret som instruktør i taktil kommunikation ved Mødrerådgivningen i Svendborg.

Taktil kommunikation kan altså også bruges som en form for ’stille massage’, der giver gode afspændingsresultater.

OBS!!

Signe er ikke i helhedsHUSET i april, og vi er så heldige at vi har fået Vivi Lethan ind og vikariere. Vivi er klassisk massør og har arbejde med mennesker i mange år og er en dygtig massør med fokus på dig og dine behov. Vivi tilbyder 60 minutters massage for 500 kr og en halv time til 300 kr. Desuden har hun koncentreret skulder nakke massage til 300 kr for 30 minutter. BESTIL TID HOS VIVI HER!

Du kan også prøve en dejlig halvkropsmassage hos Cornelia, der fortrinsvis er på ryg, nakke og skuldre.

Signes priser

30 min. massage 340.- kr.
45 min. massage 500.- kr.
60 min. massage 650.- kr
Skriv evt i notatfeltet om du ønsker blid eller fysiurgisk massage
Graviditetsmassage 60 min. 650.-
Koncentreret skulder-nakke massage, 30 min 300.-
Spædbarns massage kursus 750.-  holdundervisnng, højst 8 deltagere: 5 konsultationer a 90 minutter,

OBS: Signe tilbyder 25% rabat på alle produkter til pensionister og børn under 16 år.