hypnoterapi mindfulness coaching Susanne Gregersen

Hypnoterapi, Mindfulness og Coaching

Link til behandlingsformer:

Hypnoseterapi,
Stresscoaching
Teenagecoaching
Stenterapi (hotstone massage)
Meditation
Mindfulness (forløb og individuelt)

Kontaktoplysninger:

Sms/telefon 20809909
mail susanne@helheds-HUSET.dk

se også mine hjemmesider:
glæden.dk
hypnose-healing.eu
teenagecoach.dk

“Hvis du gør som du altid har gjort – så får du sandsynligvis nøjagtig det samme, som du altid har fået! Vil du gerne have noget andet? Så gør noget andet!”
Susanne Gregersen

Susanne Gregersen

Susanne er uddannet hypnoseterapeut og mindfuldnessinstruktør. Derudover er hun coach, og beskæftiger sig især med stresscoaching og teenagecoacing. Susanne hjælper dig med de positive forandringer, du har lyst til at lave i dit  liv.

Susanne Gregersen er indehaver af helhedsHUSET som åbnede i 2016 efter en stor ombygning af ejendommen på Vievej 1 i Bregninge, 5700 Svendborg

Susanne Gregersen siger:

Jeg har selv oplevet, hvad det betyder, at have stress og alvorlig sygdom. Jeg mener, det er vigtigt at tage ansvar for egen sundhed og velvære, og gøre det der skal til, for at få det godt. Vi ved ikke nødvendigvis, hvad der skal til… så derfor skal vi være nysgerrige. Vi skal lytte til de signaler vi får fra kroppen – og nogen gange skal vi lige lære det først, og have støtte og guidning for at nå i mål. Jeg vil gerne være din støtte og guide udi mere fysisk og mental styrke, sundhed og velvære, og jeg tilbyder ofte at mikse coaching med enten hypnoterapi, mindfulness eller begge dele.

hypnoterapi og coaching

I min behandling – uanset om det er hypnoterapi, mindfulness og coaching – betyder det meget for mig, at møde dig lige der hvor du er, ligesom det også er vigtigt for mig, at du oplever nærvær og rummelighed fra mig. Dette gælder også for mine kurser og forløb, som jeg elsker – da det giver et godt afsæt for udvikling, at mødes flere gange, oftes en gang om ugen.

Priser:

Nu tilbyder Susanne også stenterapi (ala hotstone massage) Tjek siden om stenterapi ud her 🙂 5 kvarters massage med varme (og kolde) sten koster 650 kr.

Hypnoterapi pris 1000 kr (1,5 time) + gratis opfølgning pr. telefon (1/2 time ekstra + 300 kr)

Stresscoaching eller Mindfulnesscoaching 650 kr (1 time) + gratis opfølgning pr. telefon

Teenagecoaching 550 kr (1 time) + gratis opfølgning pr. telefon/sms
Tilbud: 8 gange i 3 måneders forløb pris: 3800 kr incl. sms-opfølgning

Individuel mindfulnessforløb med coaching OG mindfulnesstræning, 5 gange 1,5 time i 6 ugers forløb koster 4000 kr

 

Til hypnoterapi, Stenterapi og de forskellige Coachinger kan du booke tid online, og hvis du ønsker andre tider end dem, der er i kalenderen, kan du kontakte Susanne på sms/telefon 20809909.

Ved længere coachingforløb sms/ring 20809909 for booking eller mere info.
DU KAN GRATIS FÅ ET INFOMØDE MED SUSANNE, HVIS DIN SØN ELLER DATTER HAR BRUG FOR AT MØDE HENDE FØR BESLUTNINGEN OM ET FORLØB TAGES.

helhedsHUSET ligger på Tåsinge lige udenfor Svendborg på Sydfyn, ud til hovedvej A9 med god  – og gratis – parkering.

I helhedsHUSET er vi en gruppe behandlere, der med nærvær og faglig kompetence tilbyder individuelle behandlinger, workshops, foredrag og kurser || Det gør vi i en holistisk helheds-
tanke, med fokus på at krop og sind hænger sammen. Desuden tror vi på, at det at tage bevidste valg og ansvar for egen sundhed og velvære, betyder uendelig meget for vores trivsel.

helhedsHUSET