hypnoterapi mindfulness coaching Susanne Gregersen

Hypnoterapi, Mindfulness, Coaching og Stenterapi.

Link til behandlingsformer:

Hypnoseterapi,
Stresscoaching
Teenagecoaching
Stenterapi (hotstone massage)
Meditation
Mindfulness (forløb og individuelt)

Kontaktoplysninger:

Sms/telefon 20809909
mail susanne@helheds-HUSET.dk

se også mine hjemmesider:
hypnose-healing.eu
teenagecoach.dk

“Hvis du gør som du altid har gjort – så får du sandsynligvis nøjagtig det samme, som du altid har fået! Vil du gerne have noget andet? Så gør noget andet!” 🙂
Susanne Gregersen

Til hypnoterapi, Stenterapi og de forskellige Coachinger kan du booke tid online, og hvis du ønsker andre tider end dem, der er i kalenderen, kan du kontakte Susanne på sms/telefon 20809909. Når du kommer første gang, snakker vi lidt om, hvordan et forløb kan se ud.

Ved længere coachingforløb f.eks.af teenagere sms/ring 20809909 for booking eller mere info.
DU KAN GRATIS FÅ ET INFOMØDE MED SUSANNE, HVIS DIN SØN ELLER DATTER HAR BRUG FOR AT MØDE HENDE FØR BESLUTNINGEN OM ET FORLØB TAGES. Det kan du booke tid til her.

Susanne Gregersen

Susanne er uddannet hypnoseterapeut og mindfuldnessinstruktør. Derudover er hun coach, og beskæftiger sig især med stresscoaching, mindfulnesscoaching og teenagecoacing. Susanne hjælper dig med de positive forandringer, du har lyst til at lave i dit  liv, uanset om du er ung, voksen eller senior.

Susanne Gregersen er indehaver af helhedsHUSET som åbnede i 2016 efter en stor ombygning af ejendommen på Vievej 1 i Bregninge, 5700 Svendborg

Susanne Gregersen siger:

Jeg har selv oplevet, hvad det betyder, at have stress og alvorlig sygdom. Jeg mener, det er vigtigt at tage ansvar for egen sundhed og velvære, og gøre det der skal til, for at få det godt. Vi ved ikke nødvendigvis, hvad der skal til… så derfor skal vi være nysgerrige. Vi skal lytte til de signaler vi får fra kroppen – og nogen gange skal vi lige lære det først, og have støtte og guidning for at nå i mål. Jeg vil gerne være din støtte og guide udi mere fysisk og mental styrke, sundhed og velvære, og jeg tilbyder ofte at mikse coaching med enten hypnoterapi, mindfulness eller begge dele.

Jeg er også meget interesseret i at lave individuelle forløb, hvor vi mikser mine behandlinger med andre at de dygtige behandleres terapi eller behandling i helhedsHUSET. Det kalder jeg helhedsBEHANDLING, og det starter typisk med at du sender en mail med dine udfordringer, og så snakker vi sammen i behandlerteamet og kommer tilbage med forslag til, hvad vi vil foreslå. Det kan være en´ behandlingsform eller et miks af flere behandlingsformer.
Du kan ringe/smsé på 20809909 for at høre mere eller sende em mail til susanne.gregersen@gmail.com.

hypnoterapi og coaching

I min behandling – uanset om det er hypnoterapi, mindfulness eller coaching – betyder det meget for mig, at møde dig lige der, hvor du er, ligesom det også er vigtigt for mig, at du oplever nærvær og rummelighed fra mig. Dette gælder også for mine kurser og forløb, som jeg elsker – da det giver et godt afsæt for udvikling, at mødes flere gange, oftes en gang om ugen.
Jeg har kurser i mindfulness flere gange om året, og jeg er tovholder i vores stresskursus: Tilbage i Balance og vores slankekursus: Slut fred med din krop. Derudover har jeg ungekurser for mere styrke og selvværd.

Stenterapi (ala hotstone massage)

Nu tilbyder jeg også stenterapi efter teknikken i den indianske “stonemedicine”.

Stenterapi, er en form for massage, der bruger glatte, opvarmede og afkølede sten til at lindre stivhed og ømhed i kroppen, og til at genoprette energiniveauet. 

De varme og kolde sten masserer kroppen til dyb afslappelse og sjælen beroliges. Varmen trænger dybt ind i musklerne og løsner alle former for spændinger, samtidig med at der afgives varme og energi til hud, væv og muskler.
En virkelig dejlig og afslappende wellnessbehandling, der varer fem kvarter.

Priser:

Susanne tilbyder stenterapi (ala hotstone massage) Tjek siden om stenterapi ud her 🙂 5 kvarters massage med varme (og kolde) sten koster 650 kr.

Hypnoterapi pris 1000 kr (1,5 time) + gratis opfølgning pr. telefon (1/2 time ekstra + 300 kr)

Stresscoaching eller Mindfulnesscoaching 650 kr (1 time) + gratis opfølgning pr. telefon

Teenagecoaching 550 kr (1 time) + gratis opfølgning pr. telefon/sms
Tilbud: 8 gange i 3 måneders forløb pris: 3800 kr incl. sms-opfølgning

Individuelle forløb aftales evt. ved første session. F.eks.: Individuel mindfulnessforløb med coaching OG mindfulnesstræning, 5 gange 1,5 time i 6 ugers forløb koster 4000 kr (spar 1850 kr)

 

helhedsHUSET ligger på Tåsinge lige udenfor Svendborg på Sydfyn, ud til hovedvej A9 med god  – og gratis – parkering.

I helhedsHUSET er vi en gruppe behandlere, der med nærvær og faglig kompetence tilbyder individuelle behandlinger, workshops, foredrag og kurser || Det gør vi i en holistisk helheds-
tanke, med fokus på at krop og sind hænger sammen. Desuden tror vi på, at det at tage bevidste valg og ansvar for egen sundhed og velvære, betyder uendelig meget for vores trivsel.

helhedsHUSET