Trine coaching

Kontaktoplysninger:

telefon 27969647
mail trine@helheds-HUSET.dk

Dine muligheder for samarbejde:

Der opstår noget magisk, når vi bliver i den selvudviklende samtale over en lœngere periode. Vi slapper af, nyder samtalen og hvor den fører hen. Vi er tilstede og med en lethed og ro, som skaber rum for at nye indsigter og dybere livsforståelse opstår. Vi begynder at se muligheder og flere og mere af livets nuancer. Vi møder op til livet med mindre på sinde, større tillid til hvem vi er og hvad vi kan, og oplever livet som mere harmonisk, kœrligt og glad.

 Trine Høhrmann

Trine Høhrmann er uddannet terapeut med en Master i Counseling Psychology fra USA og har coach uddannelser baseret på De 3 Principper og som NLP Master Practitioner. Trine har stor erfaring med personlig og sjœlelig udvikling, og med hendes unikke tilgang til mennesker og store forståelse for, hvordan mennesker finder ro, hjœlper hun hendes klienter og kursister med at skabe postive forandringer i deres liv og finde ind til deres medfødte Sundhed og Livsformål. Trine skaber et trygt og tillidsfuldt rum, hvori tankermylder og den knugende fornemmelse i maven slipper og et kœrligt Sind med plads til ro, fordybelse, håb og klarhed genfindes.

Dette gør hun i individuelle udviklingsforløb, kurser og retreats med fokus på stilhed, samtale og fordybelse og hendes Mindful-i-Børnehøjdeforløb for børn og deres betydningsfulde voksne.

Derudover kan du booke Trine til foredrag med overskrifter som I Stilhedens Lys, hvor du sammen med Trine dykker ned i den alt omfavnende kœrlige og guidende stilhed, og En Zebras Bekendelser, som har fokus på at leve et glad, tilfredsstillende og succesfyldt liv med kronisk sygdom.

Trine Høhrmann siger:

Når vi uskyldigt tror vores tanker, følelser og andres indtryk af os definere hvem vi er, opstår en mangel-effekt – følelsen af ikke at slå til, ikke at vœre nok, og som kommer til udtryk i vores personlige livsanskuelse og ageren i livet. Vi lever ikke den højeste udståling af, hvem vi er.

Gennem samtale, fordybelse og stilhed hjœlper jeg dig med at finde ind til din unikke kerne, som, når den vandes, gødes og drages omsorg for, spirer og blomstrer. Du opdager, du er elsket, at du er nok, og med den viden vil du begynde at leve og agere udfra den højeste udstråling af, hvem du er i en kontekst af kœrlighed, glœde og forbundethed. Du vil opleve en lethed i din tilgang til livet, mere flow og klarhed, og dybere glœde og indre ro.

Hvis du ønsker en tid eller en afklarende samtale med Trine, så ring til helhedsHUSET på 71969909. Du kan også sende en sms eller ringe til Trine på 27969647, så finder vi en tid der passer.

Hvis du gerne vil møde Trine og se om I er et match, er du altid velkommen til en afklarende samtale, og vœlger I at fortsœtte samarbejdet, finder I sammen den løsning, som vil have den største positive indvirkning i dit liv.
  • Afklarende coachingsamtale (50 min): 500 kr.
  • Enkelt samtaler herefter: 900 kr.
  • In-house Coachingforløb x 4 samtaler (50 min): 3400 kr. (bruges indenfor 2 mdr.)
  • Coachingforløb via Zoom x 4 samtaler (50 min): 2900 kr. (bruges indenfor 2 mdr.)
  • Individuel Heldags Intensive (kl. 10-15) samt afklarende og opfølgende coachingsamtale. Hvad dagen skal indeholde finder vi sammen ud af i din afklarende samtale: 5800 kr. inkl. forplejning. Vil du høre mere om, hvad du kan få ud af denne dag, er du velkommen til at kontakte mig. (Dagen kan stå alene eller agere kickstart til et intensivt 4-6 måneders samarbejde).
Uanset hvilken løsning du vœlger er dig og din Sundhed i centrum. Det er en investering i din trivsel nu og for fremtiden.