Trine Høhrmann, helhedsHUSET

Kontaktoplysninger:

telefon 27969647
mail trine@helheds-HUSET.dk
hjemmeside: lumeninspire.com

Dine muligheder for samarbejde:

 

Der opstår noget magisk, når vi bliver i den selvudviklende samtale over en lœngere periode. Vi slapper af, nyder samtalen og hvor den fører hen. Vi er tilstede og med en lethed og ro, som skaber rum for at nye indsigter og dybere livsforståelse opstår. Vi begynder at se muligheder og flere og mere af livets nuancer. Vi møder op til livet med mindre på sinde, større tillid til hvem vi er og hvad vi kan, og oplever livet som mere harmonisk, kœrligt og glad.

 Trine Høhrmann

Trine Høhrmann er uddannet psykoterapeut med en Master i Konsulterende Psykologi fra USA og er certificeret 3P Coach og NLP Coach. Derudover har hun taget kurser i Reiki healing, mindfulness for børn og voksne, Mentalisering, filosofiske tankegange m.fl.

Trine har stor erfaring med personlig og sjœlelig udvikling og arbejder med mennesker, som vil slippe begrœnsende overbevisninger, opleve positive forandringer i deres liv, og er klar til at dykke ned i den transformative process over en lœngere periode. Trine skaber et trygt og tillidsfuldt rum, hvori tankermylder og den knugende fornemmelse i maven slippes, og muligheder, indre ro og bliver tydelig og balance genskabes.

Med Trines unikke tilgang til mennesker og store forståelse for, hvordan mennesker finder ro, hjœlper hun hendes klienter og kursister med at finde ind til deres sundhed og livsformål. Dette gør hun i individuelle udviklingsforløb, kurser og retreats med fokus på stilhed, samtale og fordybelse og hendes Mindful-i-Børnehøjdeforløb for børn og deres betydningsfulde voksne. 

Derudover kan du booke Trine til foredrag med overskrifter som I Stilhedens Lys, hvor du sammen med Trine dykker ned i den alt omfavnende kœrlige og guidende stilhed, og En Zebras Bekendelser, som har fokus på at leve et glad, tilfredsstillende og succesfyldt liv med kronisk sygdom. 

Trine Høhrmann siger:

Når vi uskyldigt tror vores tanker, følelser og andres indtryk af os definere hvem vi er, opstår en mangel-effekt – følelsen af ikke at slå til, ikke at vœre nok, og som kommer til udtryk i vores personlige livsanskuelse og ageren i livet. Vi lever ikke den højeste udståling af, hvem vi er.

Gennem samtale, fordybelse og stilhed hjœlper jeg dig med at finde ind til din unikke kerne, som, når den vandes, gødes og drages omsorg for, spirer og blomstrer. Du opdager, du er elsket, at du er nok, og med den viden vil du begynde at leve og agere udfra den højeste udstråling af, hvem du er i en kontekst af kœrlighed, glœde og forbundethed. Du vil opleve en lethed i din tilgang til livet, mere flow og klarhed, og dybere glœde og indre ro.

Er du i tvivl om den bedste løsning for dig, er du altid velkommen til en afklarende samtale. Her får du en oplevelse af, hvad jeg kan gøre for dig, og vœlger vi at fortsœtte vores samarbejde, finder vi sammen den løsning, som vil have den største positive indvirkning i dit liv.

  • Afklarende coachingsamtale (50 min): 500 kr.
  • In-house Coachingforløb x 4 samtaler (60 min): 3600 kr. (bruges indenfor 2 mdr.)
  • In-house coachingforløb med inddragelse af Reiki og/el. AromaTouch behandlinger (afsœt 90 min) x 4: 5400 kr. (bruges indenfor 2 mdr)
  • Coachingforløb på Zoom x 4 samtaler (60 min): 3000 kr. (bruges indenfor 2 mdr.)
  • Heldags Intensive inkl. forplejning + opfølgende coachingsamtale: 8000 kr. (denne kan stå alene eller agere kickstart til et intensivt 4-6 måneders samarbejde).

Uanset hvilken løsning du vœlger er dette en investering i din trivsel nu og for fremtiden. Har dette vakt din interesse og vil du høre mere eller booke din tid til en afklarende samtale, er du velkommen til at kontakte mig.