Rikke arbejder med familieopstilling.

Kontakt hende for en aftale:

Rikke tlf: 28719848

eller ring til helhedsHUSET på 71969909

Familieopstilling
Systemisk opstilling

Familieopstilling – eller systemisk opstilling – er en kraftfuld terapeutisk metode, hvor man kan afdække og synliggøre handlemønstre i relation til familie, kollegaer eller enhver anden social relation. Familieopstilling kan hjælpe dig med, at bearbejde ubevidste handlemønstre, vaner, misbrug, smerte eller konflikter du føler dig fastlåst i.

Familieopstilling er ikke en familiebehandling, hvor hele familien skal med. Man kan både lave opstillingen individuelt og i en gruppe, hvor det foregår som en workshop, med andre kursister.

Når man arbejder individuelt med familieopstilling foregår det over en eller flere sessioner. Sammen med terapeuten vælger man udgangspunktet (din udfordring) og via figurer/genstande og visualisering undersøges den valgte problematik. Sammen med terapeuten arbejdes der hen imod en forløsning eller en større forståelse for egen situation og mulig forandringer.

Når familieopstilling udføres i en gruppe, foregår det på en workshop. Kursisterne får alle deres familieopstilling, men her bruges de øvrige kursister som statister i opstillingen.

Familieopstillingen er en unik metode til at løsne op for ubalancer og konflikter.

Rikke Vesterled er psykoterapeut, og arbejder med familieopstilling.

Hvis du ønsker familieopstilling i en gruppe, så skriv til os, så får du besked, når der er en workshop.

Jeg kan hjælpe dig med familieopstilling