Familieopstilling/systemisk opstilling

Familieopstilling – eller systemisk opstilling – er en kraftfuld terapeutisk metode, hvor man kan afdække og synliggøre handlemønstre i relation til familie, kollegaer eller enhver anden social relation. Familieopstilling kan hjælpe dig med, at bearbejde ubevidste handlemønstre, vaner, misbrug, smerte eller konflikter du føler dig fastlåst i.

Familieopstilling er ikke en familiebehandling, hvor hele familien skal med. Man kan både lave opstillingen individuelt og i en gruppe, hvor det foregår som en workshop, med andre kursister.

Når man arbejder individuelt med familieopstilling foregår det over en eller flere sessioner. Sammen med terapeuten vælger man udgangspunktet (din udfordring) og via figurer/genstande og visualisering undersøges den valgte problematik. Sammen med terapeuten arbejdes der hen imod en forløsning eller en større forståelse for egen situation og mulig forandringer.

Når familieopstilling udføres i en gruppe, foregår det på en workshop. Kursisterne får alle deres familieopstilling, men her bruges de øvrige kursister som statister i opstillingen.

Familieopstillingen er en unik metode til at løsne op for ubalancer og konflikter.

Når du booker en familieopstilling online, er det til en individuel behandling. Ønsker du, at prøve  en familieopstilling i en gruppe, så send en mail og bliv skrevet op til en workshop.

INTROTILBUD: ca. 1,5 time for 450 kr.  Bestil online på knappen herover eller ring til Rikke på 28719848. Ring også for info om hendes behandling eller hvis der ikke er ledige tider der passer jer.

PS: Der er sat halvanden time af til behandlingen, men det kan variere hvor lang tid opstillingen tager.

Jeg kan hjælpe dig med familieopstilling