forløbet slut fred med din krop

Vores DNA har en del af skylden for vores overvægt!
Søvn, Stress og Blodsukkeret har også en del af skylden…

Vil du vide mere – og vil du lære hvordan du opnår et varigt
vægttab og en sund kurs med nyeste forskning og forløbet

SLUT FRED MED DIN KROP

… et slankeforløb – eller faktisk et livsstilsforløb for dig, der er klar til at droppe slankekuren og erstatte den med en krop og et sind i balance.

 • Er du træt af slankekure og urealistiske kostråd?
 • Vil du lære sultskalaen og at spise når du har brug for mad?
 • Er du træt af kalorietælling, kostplaner eller hård træning?
 • Vil du lære hvordan vores DNA og natur indvirker på vores måde at spise på – og hvordan du styrer det, så du spiser det DU ønsker at give din krop?
 • Tror du at vægttab ikke udelukkende handler om mad og manglende motion?

Så er du klar til at gå lidt dybere og undersøge, hvordan din krop, dine følelser & vaner og din måde at forholde dig til livet, har indvirkning på dit spisemønster…. og dermed på dit vægttab og om du er slank og sund.

Hvad er det værd for dig – at få et godt forhold til dig selv og din krop?

Livsglæde, selvværd og lykke hænger sammen med vores forhold til kroppen, så der er rigtig god grund til at elske kroppen, som den er – og når vi så kan tabe nogle kilo samtidig – eller holde vægten og ikke tage på – så er der endnu større grund til at være med på dette forløb!

Få en GRATIS introsamtale.

Send sms til 20809909, eller brug kontaktformularen lnederst på siden, så aftaler vi en tid.
Vi snakker om hvor du står og hvad du har brug for, samt hvad dette forløb er og hvad det kan gøre for dig! Lad os se om der er et match…

Luksusudgaven af et slankeforløb:

I helhedsHUSET har en gruppe eksperter guidet kunder som dig på vej mod et naturligt, afbalanceret forhold til din krop og til mad & motion. Det har vi gjort med succes i snart 7 år.
På opfordring har vi nu planlagt vores første forløb i København.
Du vil møde Rikke som er psykoterapeut og slankecoach. Du vil også møde Susanne som er tovholder og mindfulnessinstruktør i forløbet. Susanne er derudover også kostvejleder i forløbet SLUT FRED MED DIN KROP.
...og vi hader kure og forbud, så hvis det er det du ønsker, er “slut fred med din krop” ikke for dig!

Vi starter den 14. maj, så du kan være klar til sommer.

4 timer, hver anden weekend, i alt 5 gange
normaprisen er 4975 🙂 men du kan spare penge:

VI HAR INTRORABAT!, da vi efter 7 års succes med forløbet, nu tager det til Købenahvn. -SÅ DU SPARER 700 KR.

Vi hører gerne din mening om hvornår på weekenden, det er bedst at lægge de 4 timer. Som udgangspunkt har vi tænkt søndag fra 10.00 til 14.00, men det kunne også være lørdag – vi sætter dagene fast ved første møde.
F.eks: 14/5, 29/4, 11/6, 25/6 og 9/7.

Skridt for skridt guider vi dig til, at finde et naturligt forhold til dig selv og et øget selvværd. Du lærer, hvordan dit spisemønster fortæller en historie om dig, der rummer nøglen til forandring, når du begynder at lytte.

DET ER EN SELVKÆRLIG MÅDE AT TABE SIG PÅ – ELLER AT LÆRE AT HOLDE VÆGTEN…!
Dette er ikke en kur – men en kurs! Det er et forløb der støtter dig i at finde balance i krop og sind – og vi har rigtig meget med til dig 🙂

VIL DU HAVE EN GOD FORNEMMELSE FOR DIG SELV OG DIN KROP?

Se her hvad vores slankeforløb indeholder:

Forløbet, der foregår på et lille fortroligt hold, indeholder:

 • 5 x 4 times undervisning over 8 uger
  med alle de forskellige emner, der er vigtige, når du vil have en sund og slank krop, og med fokus på hvor meget den mentale del rent faktisk betyder. Du vil også høre om kostvaner, søvnrytme, tanker og vaner og meget mere, plus undervisning i mindfulness.
 • 2 personlige samtaler, der sætter fokus på dine udfordringer og din handleplan.
 • 1 test – langtidsblodsukker
 • 1 opfølgning i et GENSYN som vi holder ca. 4 måneder efter afslutning.
 • Facebookgruppe med repetition, fokuspunkter og motiverende opgaver til fastholdelse.

…og så er der rigtig meget at hente i samspillet mellem deltagerne.
Forløbet foregår i en lille gruppe på max. 8 deltagere på en central adresse i Nyhavn.

Det er din tid nu 🙂
Gør noget godt for dig selv!
Vi glæder os til at guide dig.

Vi får dejlige tilkendegivelser med oplevelser af, at dette er en fantastisk måde at udvikle sig på og samtidig tabe sig, uden stramme kostplaner og kedelig slankemad. Vores deltagere oplever, at de får brugbare metoder til at arbejde med sig selv, og mærker hurtigt større livsglæde og motivation. Nogle smider endda både diabetes-medicin og kolesterol-medicin. Læs hvad forløbet gjorde (og gør) for Jan. 

Deltagerudtalelse:

En deltager fra et af vores slankeforløb skriver:

“Gennem tiden har jeg præsteret at tabe ca. 100 kg – dvs. at jeg mindst 10 gange har tabt mig 10 kg. Jeg har prøvet ALLE slankekure og kostændringer og ved ALT om hvordan man taber sig. Om kost og hvor meget motion, der skal til for at forbrænde en sneakers. MEN jeg vejer stadig for meget.
Så min tanke med at starte på holdet var faktisk, at se om jeg kunne få hjælp til at “slutte fred med min krop” som den nu ser ud…også selv om det ville være med flere kg end Sundhedsstyrelsen anbefaler.

Men der er sket noget andet. I løbet af de uger, hvor jeg er kommet i helhedsHUSET har jeg tabt mig – og det gør jeg stadig.

Jeg spiser som jeg har lyst, men er blevet opmærksom på nogen mønstre, som jeg har fået brudt, nogen vaner jeg er kommet af med og fået mod på at tage mig selv alvorligt.

Jeg kan ikke præcis sige, hvad det er de kan med det hold, men det virker! I virkelighed er det nok kombinationen af de mange elementer der skaber resultater – mindfulness, kostrådgivning, sparring, fysisk træning – og ikke mindst bevidsthed.

Tak til helhedsHUSET!”

En anden deltager skriver:

“Jeg har været på slankeforløb i helhedsHUSET og jeg er rigtig glad for det jeg har lært. Før var jeg ofte på kur med kalorietælling og kostplan, men det har altid været svært for mig, og selvom jeg opnåede et vægttab, har jeg efterfølgende taget på igen.
Nu er jeg blevet opmærksom på hvad der virker for mig, og selvom vægttabet går langsommere end jeg før har oplevet, så er der et stabilt vægttab hver uge – også nu efter forløbet er slut.
Jeg er også glad for den ro og afslappethed jeg har overfor mig selv og min krop – og min tro på at det lykkes. Mine gåture fortsætter jeg med, for de giver mig så meget”
Karen

alle kroppe er unikke og smukke på deres måde

VIL DU IGANG MED ET VARIGT VÆGTTAB NU?

Normalprisen er 4975 kr.
MEN LIGE NU KAN DU FÅ DET MED RABAT TIL 4275 – SPAR 700kr.

Du kan betale i 3 rater, vælg det under betalingsform ved tilmelding.

Ved spørgsmål kan du sende en mail eller ring/sms til Susanne på tlf. 20809909, og få svar på eventuelle spørgsmål om forløbet.

tilmeld forløbet i dag

Jeg har et sundhedshus på Tåsinge, og jeg glæder mig helt vildt til – sammen med Rikke – at tage vores populære forløb til København, og støtte dig i at slutte fred med din krop
og tabe nogle overflødige kilo – om det er 2, 20 eller mange kilo 🙂

Skriv herunder, hvis du har spørgsmål – eller hvis du vil have en gratis introsnak om dine udfordringer og tanker og om vores forløb. Så kan vi se om der er et match…

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked