Kontaktoplysninger:

Telefon 28719848
Mail rikke@helheds-HUSET.dk
Hjemmeside www.rikkevesterled.dk

Rikke Vesterled

Rikke Vesterled er 4.års studerende på en familie- og psykoterapi uddannelse, og har særligt fokus på slanketerapi, og de psykiske ubalancer i livet, som forstyrrer og begrænser den enkeltes livsudfoldelse. Det kan både handle om indre ubalancer, og ubalancer i de relationer, man omgiver sig med. Rikke tilbyder foruden individuel terapi, også familieterapi eller rådgivning. Rikke har en massageuddannelse og tilbyder derfor, at inddrage kropsterapi i sin behandling, hvis det ønskes –  Det gør hun ud fra den overbevisning, at kroppen er sindet, og sindet er kroppen.

Rikke Vesterled siger:

Det er vigtigt at vi personligt fungerer godt, for at vores familier kan fungere godt, og vejen til fysisk og mental sundhed starter i vores indre. Der kan vi kan lære om tegn og symptomer på sundhed, såsom følelsen af indre balance, egne ressourcer og et sundt selvværd. Når vi gør os fri, af uhensigtsmæssige handlemønstre, frigør vi energi og handlekraft til at udleve det liv vi drømmer om, og øge både fysisk og mental sundhed. Et liv i personlig integritet.

Er du medlem af HelhedsHUSETs Klub Meta tilbyder jeg et gratis trivselstjek af dit psykiske velbefindende af 15 minutters varighed. Det kan give dig fornemmelsen af, om familierådgivning, slanketerapi eller psykoterapi er aktuelt for dig. Kontakt mig endelig for dit gratis trivselstjek.

Hvis du er interesseret i vores slankeforløb: SLUT FRED MED DIN KROP, kan du få en gratis samtale om dine udfordringer og om vores forløb, for at se om der er et match.

Tryk på den grønne knap og vælg: Gratis samtale om SLUT FRED MED DIN KROP, og vælg en tid der passer dig.

Er du derimod deltager på vores nuværende slankehold, så skal du vælge intern samtale for slankeholdets kursister og vælge en tid 🙂

Priser:
1 times terapi koster 450 kr. Bestil online herover – ring hvis der ikke er tider der passer.

slankeBOOST: Du kan også vælge at få dobbelt op på råd og vejledning ved at benytte dig af helhedsHUSETs slankeBOOST. Her får du en kostvejledning hos Hanne, samt en slankecoaching hos Rikke til en samlet pris af 650 kr for 90 min. Bestil slankeBOOSt online herunder: