helkropsmassage

Bindevævsmassage

 

Du kan bestille på den grønne knap, og hvis der ikke er ledige tider, der passer dig, kan du kontakte Suzanne på 20188262, eller til helhedsHUSET på 71969909.

PRIS OG VARIGHED

Prisen for 75 minutter er 1000 kr + 200 kr. pr. ekstra kvarter.

Bestil online på den grønne knap!

Bindevævsmassage

-dybde og smidighed.

Bindevævsmassage er forløsning og dyb afslapning. Bindevævsmassage er en meget respektfuld og langsom teknik som strækker dit væv – både huden, muskelvævet, nervevævet og hele bindevævstrukturen i kroppen.

Det skaber en usædvanlig dyb afslapning i din krop og dit sind at få sådan en behandling – og den er rigtigt god, hvis du har tilbagevendende spændninger i din krop, som du ikke kan finde vej ud af.

Det er både nydelsesfuldt og udfordrende at få en bindevævsmassage. Vi er ofte meget hurtige i vores tanker og følelser, og vi lever i en meget hurtig verden. Men bindevævets struktur i kroppen og i sindet er langsom. Nydende og observerende. Iagttagende og modtagelig.

Derfor er bindevævsmassage nærmest en genvej til at opleve sig selv mere afslappet. Tankerne falder hurtigt til ro og kroppen bliver varm og levende af behandlingen.

Det er virkeligt en gave, du kan give både dig selv og et menneske du holder af.

Effekten holder i ganske lang tid, selvom flere behandlinger måske er nødvendige for at komme til bunds i en given problematik i din krop.

 

Velkommen til en dejlig oplevelse😊

Jeg kan tilbyde dig Bindevævssmassage: