helhedsBEHANDLING er en måde at arbejde hele vejen rundt om dig og din udfordring – eller problematik.

Ofte handler vores problemer ikke kun om en ting: f.eks. kan stress have sat sig som spændinger, der afhjælpes af massage eller body SDS, mens den mentale påvirkning afhjælpes med samtaler, stresscoaching måske hypnoterapi eller noget helt andet.

Ofte er en kombination af flere behandlinger lige det der skal til for at knække koden!

Vi har ingen standard behandlinger til bestemte lidelser, men taler os ind i en forståelse, så behandlingen og kombinationen af behandlinger passer den enkelte.

Der er mulighed for at skrive en mail, sende en sms eller møde personligt op i HUSET for at give os et billede af den nuværende og uholdbare situation.
Efterfølgende vil alle i behandlerteamet kigge på udfordringen og melde tilbage til Susanne, som derefter samler trådene og giver besked tilbage til dig.

helhedsSYN – helhedsBEHANDLING

I helhedsHUSET arbejder vi ud fra et helhedsSYN og tænker i, at man mærker – eller lærer at mærke – hvad der er godt for den enkelte. Det handler ikke om at presse en model eller metode ned over nogen. Vi er alle forskellige, så derfor er løsningerne også forskellige.

Giv os din udfordring – og vi vender tilbage med nogle gode forslag til, hvad vi i behandlerteamet vil foreslå dig at gøre!

SEND EN MAIL eller sms 20809909, med en kort forklaring på problematikken og hvordan du ser det – så sender vi svar tilbage 🙂

“Forvent at der går en uges tid, da alle behandlerne skal have tid til at kigge på din udfordring, og sende svar tilbage, før jeg kan samle svarene til dig.
Smil fra Susanne”

Du kan også booke et kort møde med Susanne, hvor I kan vende din udfordring/problematik.
Find en tid i kalenderen, ved at klikke på den grønne bookingknap herunder:
(vælg “gratis samtale vedr. stress el. unge el. helhedsBEHANDLING”)

En helhedsBEHANDLING kan ikke prissættes på forhånd. Ligesom behandlingsforløbet vil være forskelligt fra person til person, vil prisen det også.

Hvis man går ind i et helhedsBEHANDLINGS-forløb med flere behandlere/terapeuter, så giver vi 10% rabat på de respektive behandlinger.

Hvis de ledige tider ikke kan passe, så ring/sms til Susanne på 20809909 – du kan også ringe eller smse, hvis du har spørgsmål til vores helhedsBEHANDLING.