blid massage

Naturlig Helhed

En dejlig sanselig massage der samtidig er effektiv og dybdegående på specifikke områder.

Du kan bestille på den grønne knap, og hvis der ikke er ledige tider, der passer dig, kan du kontakte Suzanne på 20188262, eller til helhedsHUSET på 71969909.

PRIS OG VARIGHED

Du kan bestille Naturlig Helhed-behandlingerne fra 1 1/2 times varighed og op til 2 timer.

Det er en selvudviklingsbehandling, en massage og en kropsreparation i een. Derfor tager den tid, er dyb og nærværende og så lærer du noget nyt om dig selv.

Prisen for halvanden time er 1200 kr + 200 kr. pr. ekstra kvarter.

Bestil online på den grønne knap!

Kombination af helkropsmassage med olie og Damsted-Teknikken

Naturlig helhed

Hvad er en Naturlig Helhed behandling:

Dette er en skøn, sanselig massage, som kommer hele vejen rundt om din krop. Der bruges æterisk olie til massagen og i sin hovedstruktur følger den ofte NordlysMassagens grundform.
(Se afsnittet Helkropsmassage – NordlysMassage®)

 

Derudover aftales på forhånd hvilket område af din krop, som du har brug for at massøren arbejder dybt i muskulaturen på. -der kan også være tale om flere områder.

Damsted-Teknikkens greb og teknikker bruges til at løsne de hårde og stive muskler og bagefter masseres området med blid og blødgørende massage.
De to forskellige teknikker: Damsted-Teknikken og NordlysMassagens® lange og blide strøg med olie på hænderne giver din krop en helt specielt skøn oplevelse af at blive set, taget alvorligt og behandlet med kærlighed, dybde og forståelse.
Bagefter kan du mærke ændringen fysisk i din krop og sikkert også i dit sind og dit hjerte. Det er det der er meningen.
Her skaber vi sammen et rum, hvor du kan vokse. Du kan lære mere om dig selv. Lære at forstå og integrere sammenhænge i dig selv og i dit liv.
Naturlig Helhed – sessionerne er en brik i den store helhed, som livet gerne skulle være…

Hvis du søger helhed i dit liv og din krop og hvis du længes efter at forstå din egen indre natur – eller naturen som enhed i livet, så kan du hente styrke, hjælp og forståelse her.

Naturlig Helhed – behandling
En skøn, dybfølt og helhedsorienteret kropsbehandling som flytter dig et bedre sted hen – både fysisk og indeni dit hjerte og din sjæl.
Naturlig Helhed

Jeg kan tilbyde dig Naturlig Helhed: