Startdato annonceres snarest.

Hvis du går på arbejde, så spørg din chef, om du kan få fri til dette forløb, det er der ofte mulighed for – nogle gange kan man endda få forløbet betalt af sin arbejdsgiver!

Vi mødes i alt 8 gange (og dertil kommer individuel coaching og valgfri behandling) Det er typisk 2 uger i træk, derefter et par uger uden møde og så mødes vi igen 2 uger i træk…

Genskab balancen!

Få redskaber til at styrke den mentale robusthed, find større trivsel og livskvalitet – og ikke mindst: nærvær og glæde i hverdagen.

GRATIS INFO MØDE

Kom og hør om de ubalancer, der gør at vi føler os pressede og stressede. Vi fortæller også om forløbet: tilbage i balance, der både er for personer med stress, og for dem der ønsker at undgå stress.  Send sms eller ring 20809909 og aftal en tid.

Du kan også booke en gratis INTROsamtale om dine stressudfordringer, så vi kan komme med det bedste bud på, hvad du kan gøre ved det!
INTROsamtalen kan enten ske i helhedsHUSET eller over telefonen. Noter i noten, hvis du ønsker en telefonsamtale. Book på den grønne knap!

PRIS:

Prisen på vores stressforløb er 4975 kr
OG LIGE NU HAR VI EARLY BIRD RABAT!
SPAR 800 KR  – kun 4175 kr

Stressfri tilværelse for alle – flere muligheder!

Vi tilbyder forskellige stressbehandlinger, stresscoaching og forløb mod pres og stress.
Det er vigtigt for os at give dig det, der passer bedst til dig. Derfor tilbyder vi en gratis intro-samtale, hvor vi høre dine udfordringer, og kommer med nogle bud på det bedste til dig!

 

I helhedsHUSET er vi flere der arbejder med stress. Det er Susanne der er stresscoach og som er tovholder i stressforløbet. Det er også Susanne, du skal tale med om dine muligheder for et stressfrit liv. Kontakt Susanne – gerne pr. sms på 20809909, eller mail susanne@helheds-HUSET.dk. eller book en gratis tid på den grønne knap herunder.

“Hvis du for alvor vil have balance i dit liv, så handler det om nærvær – det handler om viden, inspiration og motivation – og det handler IKKE om bare at tage sig sammen eller at tilpasse sig, for det vil skabe mere pres og stress inden i dig.

Kontakt mig og hør hvilken af vores muligheder, der passer bedst til dig.

Smil fra Susanne”

Forløbet: tilbage i balance
– for mere ro og overskud, for mental styrke og robusthed, for livskvalitet…og for balance!

Et forløb på et lille fortroligt hold!

Book tid til gratis INTROsamtale HER!
eller ring/sms til 20809909 for info.

I løbet af livet, vil de fleste mennesker opleve perioder, hvor pres og stressniveau er højere end godt er, og i den bedste verden, havde vi allerede inden sådan en periode indtraf, værktøjer til at håndterer det.
helhedsHUSET tilbyder et forløb til håndtering af stress og pres (i bred forståelse af disse begreber), der går 360 grader rundt om din udfordring.
Når du vil tilbage i balance, handler det om essens… om nærvær og forståelse. Det handler også om viden og personlig udvikling og alt dette får du i helhedsHUSET.

Hvem bliver presset og stresset?

Mange føler sig presset, men tror at de bare skal tage sig sammen eller er bange for at vise, hvordan de egentlig har det, fordi de tror stress betyder svaghed. Mange tror fejlagtigt at stress er et tegn på, at de er for nærtagende eller sensitive. Men mennesker med stress og pres er bare mennesker, der har været stærke rigtig længe! Det er oftest dem, der går mest op i deres arbejde, går op i andres ve og vel.

Vi inviterer dig til dette anderledes forløb, som mikser alt det bedste fra flere behandlere. Så kan du komme hele vejen rundt om stress og pres, og ind i mere energi, ro og overskud. Du kan komme tilbage i balance!

“Jo før du gør noget ved din udfordring – stor som lille – jo før er du dig sev igen og jo mindre skadevirkninger er der på krop og sjæl”

Hvad er stress?

Stress er en naturlig og biologisk mekanisme i kroppe . Den er til for, at vi kan (eller engang kunne) overleve. I vores moderne samfund er der mange stressorer, der får denne mekanisme i kroppen til at  overreagerer.
Stress opstår, når det vi tænker, føler eller oplever, er i konflikt med vores mål, evner og værdier. Det kan være i arbejdslivet, i privatlivet eller i vores egne tanker.

Et forløb til dig, der vil undgå stress og pres

Måden at lave dette forløb til stresshåndtering er nyt og anderledes tænkt. Vi trækker på flere forskellige fagpersoners erfaringer samtidig. I et fællesskab af dygtige behandlere hæves kvaliteten igennem det tværfaglige arbejde. Vi tager det bedste fra kostvejlederne og kropsterapeuterne, det bedste fra mindfuldnessen, det bedste fra stresscoachen og psykoterapeuten og det bedste fra gruppeterapien og forstærker det med øvelser og hjemmetræning.

Dette er en helhedstanke, og en forståelse for, at det kan være svært selv at rumme, at finde oplysninger om kost, behandling, motion og mental sundhed. Det skal der vejledning og støtte til, så det for den enkelte er en varig løsning på deres stress udfordring.

Et forløb for mere livskvalitet – uanset om du er stresset, presset eller bare ikke ønsker at blive det!

Evidens for gruppeforløb og mindfulness… det virker!

Forskning og mange undersøgelser tager ikke fejl. At det er en god ide at melde sig til et forløb, hvis man har stress, er der flere forskere og psykologer, der er enige om. Og at mindfulness hjælper især mod stress, er der også adskillige forsøg der bekræfter, både i udlandet og i Danmark.

Anbefaling fra stresslæge

Danmarks førende stress-læge, Bo Netterstrøm, anbefaler i sin bog “Kort og Godt om Stress” mindfulness og meditation til stressramte. “Forskningen viser, at mindfulness-forløb har en positiv virkning på stressramte. Dansk forskning har derudover vist, at mindfulness-forløb kombineret med stresshåndterings-samtaler hos professionelle behandlere både har virkning for den stressramtes helbred og for, hvor hurtigt man kan vende tilbage til arbejdet”, fortæller Netterstrøm.

 

Indhold i vores forløb: tilbage i balance

Forløbet giver dig undervisning og øvelser der sikre stressforståelse,
stresshåndtering og stressforebyggelse.

– 8 x 2 timers undervisning incl. mindfulness og alle de emner der er interessante for dig der ønsker at komme i balance
– 2 x personlig coaching
– 1 valgfri individuel behandling
– ugentlige mails med opgaver og individuelt fokus.

 

Tidspunkt for opstart

11/4 2023.  Undervisningen ligger om onsdagen – og tidspunktet er kl 16.00-18.00. (tidspunktet justeres efter deltagernes ønske 1. mødegang)

Pris

Prisen er 4975 kr som kan deles i 4 rater. (ønsker du en anden betalingsaftale, så send en mail til susanne@helheds-HUSET.dk)
OG LIGE NU HAR VI EARLY BIRD RABAT PÅ 800 KR

Gør noget – bare et eller andet – og jo før du gør det, jo hurtigere er du tilbage til dig selv! Hvis du fortsætter i samme rille – bliver det desværre kun værre!

Skriv dig på vores interesseliste for FORLØBET HER med early bird rabat, og vi kontakter dig med mere info.

stressforløb

Individuel stresscoaching og stressbehandling

Vi tilbyder også individuel stresscoaching i et forløb, der gør dig opmærksom på de mønstre, der stresser dig – og hypnoterapi, for indre ro og stresshåndtering. Hypnoterapi er også godt mod angst og fobier, lavt selvværd, selvudvikling og meget andet.

Susanne og resten af holdet starter dette forløb op
2 gange om året.

Det næste kursus kan bookes på den grønne knap herover,
eller ring/sms 20809909.

I dette forløb vil vi i helhedsHUSET bruge vores ressourcer, i form af forskellige behandlere og terapeuter, til at undervise, træne og vejlede dig i at nulstille og komme tilbage til effektivitet og livsglæde.
Du vil blive fulgt tæt og støttet i at bruge de værktøjer vi underviser i, så du kan finde tilbage i ro, glæde og overskud.

Jeg kan hjælpe dig med
at komme i balance:

“Jeg har selv prøvet på egen krop, hvad stress gør ved et menneske. Jeg har også fundet ud af, at det er afgørende, at gøre noget ved det selv. Der findes ikke en pille, du kan tage, og så går det væk”
Susanne Gregersen