Stressfri tilværelse for alle – flere muligheder!

Vi tilbyder forskellige stressbehandlinger, stresscoaching og forløb mod pres og stress.
Det er vigtigt for os at give dig det, der passer bedst til dig. Derfor tilbyder vi en gratis intro-samtale, hvor vi høre dine udfordringer, og kommer med nogle bud på det bedste til dig!

I helhedsHUSET er vi flere der arbejder med stress. Det er Susanne der er stresscoach og som er tovholder i stressforløbet. Det er også Susanne, du skal tale med om dine muligheder for et stressfrit liv. Kontakt Susanne – gerne pr. sms på 20809909, eller mail susanne@helheds-HUSET.dk. eller book en gratis tid på den grønne knap herunder.

EARLY BIRD RABAT!

Prisen på vores stressforløb er 4875 kr – MEN DU KAN SPARE 900 KR LIGE NU: betal kun 3975 som kan betales på en gang eller deles i 3 rater
a´1350 kr.

VI STARTER DEN 12/11 kl 13.30-15.30.

GRATIS INFO MØDE

Kom og hør hvad stressforløbet indeholder: mandag den 22/10 kl 19-20 eller mandag den 29/10 kl 13.30-14.30. Du møder Susanne, der både er tovholder og en af underviserne på forløbet.

Tilmeld infomødet her! og vælg hvilken dag du ønsker at komme.

“Hvis du for alvor vil være fri for stress, så handler det om nærvær – det handler ikke om at tage sig sammen eller at tilpasse sig, for det vil skabe endnu mere stress inden i dig.

Kontakt mig og hør hvilken af vores muligheder, der passer bedst til dig.

Smil fra Susanne”

Stressforløb: tilbage i balance
– for mere ro og overskud

helhedsHUSET tilbyder et forløb til stresshåndtering, der går 360 grader rundt om din udfordring.
Når du vil tilbage i balance, handler det om essens… om nærvær og forståelse og det får du i helhedsHUSET.

Hvem får stress?

Mange føler sig presset, men tror at de bare skal tage sig sammen eller er bange for at vise, hvordan de egentlig har det, fordi de tror det betyder svaghed. Mange tror fejlagtigt at stress er et tegn på, at de er for nærtagende eller sensitive. Men mennesker med stress og pres er bare mennesker, der har været stærke rigtig længe! Det er oftest dem, der går mest op i deres arbejde, går op i andres ve og vel.

Vi inviterer dig til dette anderledes forløb, som mikser alt det bedste fra flere behandlere. Så kan du komme hele vejen rundt om stress og pres, og ind i mere energi, ro og overskud.

“Jo før du gør noget ved din udfordring – stor som lille – jo før er du dig sev igen og jo mindre skadevirkninger er der på krop og sjæl”

Kom og hør hvad stressforløbet indeholder: mandag den 22/10 kl 19 eller mandag den 29/10 kl 13.30.

Tilmeld infomødet her! og vælg i linket, hvilken dag du ønsker at komme.

Hvad er stress?

Stress er en naturlig og biologisk mekanisme i kroppe .Den er til for at vi kan (engang kunne) overleve. I vores moderne samfund er der mange stressorer, og denne mekanisme i kroppen overreagerer.
Stress opstår, når det vi tænker, føler eller oplever, er i konflikt med vores mål, evner og værdier. Det kan være i arbejdslivet, i privatlivet eller i vores egne tanker.

Et forløb til dig, der vil undgå stress

Måden at lave dette forløb til stresshåndtering er nyt og anderledes tænkt. Vi trækker på flere forskellige fagpersoners erfaringer samtidig. I et fællesskab af dygtige behandlere hæves kvaliteten igennem det tværfaglige arbejde. Vi tager det bedste fra kostvejlederne og kropsterapeuterne, det bedste fra mindfuldnessen, det bedste fra stresscoachen og psykoterapeuten og det bedste fra gruppeterapien og forstærker det med øvelser og hjemmetræning.

Dette er en helhedstanke, og en forståelse for, at det kan være svært selv at rumme, at finde oplysninger om kost, behandling, motion og mental sundhed. Det skal der vejledning og støtte til, så det for den enkelte er en varig løsning på deres stress udfordring.

Evidens for at gruppeforløb og mindfulness… det virker!

Forskning og mange undersøgelser tager ikke fejl. At det er en god ide at melde sig til et forløb, hvis man har stress, er der flere forskere og psykologer, der er enige om. Og at mindfulness hjælper især mod stress, er der også adskillige forsøg der bekræfter, både i udlandet og i Danmark.

Anbefaling fra stresslæge

Danmarks førende stress-læge, Bo Netterstrøm, anbefaler i sin nyeste bog “Kort og Godt om Stress” mindfulness og meditation til stressramte. “Forskningen viser, at mindfulness-forløb har en positiv virkning på stressramte. Dansk forskning har derudover vist, at mindfulness-forløb kombineret med stresshåndterings-samtaler hos professionelle behandlere både har virkning for den stressramtes helbred og for, hvor hurtigt man kan vende tilbage til arbejdet”, fortæller Netterstrøm.

 

Indhold i vores stressforløb

Forløbet giver dig undervisning og øvelser der sikre stressforståelse,
stresshåndtering og stressforebyggelse.

Forløbet varer 12 uger (incl juleferie) med 8 x 2 timers undervisning incl. mindfulness og alle de emner der er interessante for stressede, 2 x personlig coaching og 1 valgfri individuel behandling samt ugentlige mails med opgaver og individuelt fokus.

 

Tidspunkt for opstart

Forløbet starter den 12/11 2018. Vi har 2 ugers undervisning og en ugen pause efterfulgt af 2 ugers undervisning igen osv… Vi holder juleferie i 3 uger og slutter med sidste undervisning den 4/2 2019. Undervisningen ligger om mandagen – og tidspunktet er sat til kl 13.30-15.30, men det kan tilrettes efter deltagerne – så sig endelig til, hvilken tid der passer dig!

Pris

Prisen er 4875 kr som kan deles i 3 rater a 1675 kr. (ønsker du en anden betalingsaftale, så send en mail til susanne@helheds-HUSET.dk)

LIGE NU ER DER EARLY BIRD RABAT PÅ 900 KR, SÅ PRISEN KUN ER 3975. Brug den grønne bookingknap eller send en sms til 20809909 eller mail susanne@helheds-HUSET.dk.

Individuel stresscoaching og stressbehandling

Vi tilbyder også individuel stresscoaching og hypnoterapi mod stress – og mange af de andre behandlingstilbud i helhedsHUSET arbejder også med stress. Kontakt os på 71 969 909 for info om stressforløbet eller en af vores mange andre tiltag mod stress og pres.

Gør noget – bare et eller andet – og jo før du gør det, jo hurtigere er du tilbage til dig selv! Hvis du fortsætter i samme rille – bliver det desværre kun værre!

Susanne og resten af holdet starter stressforløb op
2 gange om året.

Det næste kursus kan bookes på den grønne knap herover,
eller ring/sms 20809909.

I dette forløb vil vi i helhedsHUSET bruge vores ressourcer, i form af forskellige behandlere og terapeuter, til at undervise, træne og vejlede dig i at nulstille og komme tilbage til effektivitet og livsglæde.
Du vil blive fulgt tæt og støttet i at bruge de værktøjer vi underviser i, så du kan finde tilbage i ro, glæde og overskud.

Jeg kan hjælpe dig med
din stressudfordring:

“Jeg har selv prøvet på egen krop, hvad stress gør ved et menneske. Jeg har også fundet ud af, at det er afgørende, at gøre noget ved det selv. Der findes ikke en pille, du kan tage, og så går det væk”
Susanne Gregersen