Zoneterapi er en behandlingsform, der kan afhjælpe mange forskellige ubalancer i kroppen:

Hjælper bl.a. på:
– smertelindring
– mave- og fordøjelsesproblemer
– astma, allergi og eksem
– styrkelse af immunforsvaret
– migræne/hovedpine
– kredsløbsproblemer
– homonelle forstyrrelser
– menustrationsproblemer
– barnløshed – fertilitet
– skrigeture & kolik hos baby

og så er det udrensende på hele organismen og styrkende for blodgennemstrømningen.

 

Zoneterapi er en fantastisk måde, at vise omsorg for dig selv og din krop, og til at genskabe kroppens naturlige balance.

Zoneterapi

Ubalancer i din krop, kan resulterer i mange forskellige sygdomme. Vi mennesker er en sammensat organisme og hvis noget ikke fungerer som det skal, bliver der en ubalance. Resultatet er ofte sygdom, smerter, træthed og utilpashed. Zoneterapi kan hjælpe til at genoprette kroppens egen balance.

Zoneterapiens punkter – reflekszoner

Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over hele menneskekroppen. Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle tryk – som er en form for massage – kan zoneterapeuten påvirke organerne til en bedre funktion, og dermed styrke kroppen til at opnå optimal balance.
Hvis en reflekszone er øm, tyder det på en ubalance, det sted i kroppen der hører sammen med netop det punkt.

Din zoneterapeut kan også pege på mulige årsager til ubalancer og rådgive om, hvordan du selv kan gøre en indsats for at bevare en god sundhedstilstand og trivsel.

Zoneterapi – en gammel behandlingsform

Der er fundet tegn på, at zoneterapi var en behandlingsform allerede for 5000 år. Bl.a. i Indien og Kina har de brugt denne metode i rigtig mange år – så zoneterapien er en gennemprøvet behandlingsform, der er viderudviklet igennem årene.

Hvis zoneterapeuten vurderer at der skal lægelig behandling til at løse problematikken, vil der altid opfordres til at tage kontakt til egen læge. 

Sådan foregår en zoneterapi

Ved behandlingen ligger du på en briks, med bare fødder. Zoneterapeuten sidder for enden af briksen og behandler hovedsageligt på fødderne, der smøres ind i creme. Zoneterapeuten kan også vælge at benytte akupressur punkter og meridianbaner på hele kroppen.

Behandlingen foregår med blide tryk og massage på fødderne. Behandlingen giver et positivt skub til de dele af kroppen, der ikke fungerer optimalt, og sætter gang i udrensning og blodtilførsel til kroppens celler. 

Ved især 1. behandling bruger vi lidt tid på at snakke om de udfordringer, du har brug for at vi arbejder med

For at få den bedst mulige effekt af behandlingen, er det vigtigt at man som kunde føler sig tilpas.

Krop og psyke hænger sammen og zoneterapeuten vil derfor spørge ind til symptomer og aktuel livssituation for at få det klareste billede af, hvilken behanding, der vil have størst effekt.

Efter en behandling med zoneterapi

Efter en behandling med zoneterapi vil mange opleve fornyet energi og velvære, men nogle kan også opleve utilpashed og en forbigående opblussen af symptomer. Dette er helt normalt, da zoneterapi virker udrensende. 

Det er vigtigt at drikke godt med væske efter en behandling – fx vand eller en god urtete.

Zoneterapi har ingen bivirkninger. 

Priser

Zoneterapi – 1. behandling varer en time og koster normalt 500 kr.

LIGE NU KAN DU DOG FÅ DET TIL INTROPRIS – KUN 450 kr