Sassi i helhedsHUSET

Kontakt vores Fysiurgisk massør Sassi Telving
Telefon: 28774058
Mail: sassi@helheds-huset.dk

Behandlingsformer:

Fysiurgisk massage

Koncentreret skulder- nakkemassage

Helse Massage

En helsemassage er en wellness massage med rolige blide strøg.
Hvis du ønsker en helsemassage, men har et enkelt “problemområde”, hvor du ønsker at der bliver gået i dybden, så bestil 1 times massage, og fortæl Sassi når I mødes, at du ønsker et mix af helse- og fysiurgisk massage!

 

HUSK: sig altid til hvis du ønsker massagen enten mere blid eller mere dybdegående. Vi har alle forskellige præferencer og ønsker til behandlingen, og vi vil elske at gøre det for dig, som du ønsker 🙂 

Sassi Telving

Sassi er uddannet fysiurgisk massør og sportsbehandler og tilbyder også helsemassage, som er wellness for hele kroppen på en dejlig og meget afslappende måde.

Sassi har altid interesseret sig for krop og bevægelse.

Massage er en fantastisk behandlingsform, som har mange forskellige fordele. Det kan være en afslappende helsemassage for at booste velvære og udskille affaldsstoffer, og det kan være et redskab til at løsne spændinger, der blokerer for optimal bevægelse og således indgå i et træningsforløb eller behandling af skader og skavanker i kroppen.

NYHED:

Sassi er under uddannelse på Akupunkturskolen Biopraktik – Skolen for PONS v. Læge, MHSc., ph.d. Kjeld Bruun Jensen.

Sassi er nu så langt i uddannelsen, at hun de næste måneder kan tilbyder elevbehandlinger i Akupunktur inden for nogle aktuelle problematikker.
Se mere under pris nedenfor.

Sassi siger:
Da jeg, siden jeg var lille, har haft heste, har mit fokus været på anatomisk korrekt træning af heste. De senere år er lysten bevæget sig henimod at dykke dybere ned i menneskekroppens anatomi og behandling af kroppens problematikker.

Hvordan vi har det i kroppen er meget væsentligt for vores velbefindende, og det er vigtigt altid at lytte til og passe på sin krop.

Jeg tilbyder fysiurgisk/klassisk massage, helsemassage, bindevævsmassage og nu også akupunktur.

Vi er heldige, at have Sassi i helhedsHUSET. GLÆD DIG TIL SASSIs MASSAGE og ikke mindst hendes vedkommende og åbne måde at tage imod dig på.

Fysiurgisk Massage

Den klassiske massageform FYSIURGISK MASSAGE og er et godt sted at starte for dig, der gerne vil udforske, hvad massage kan gøre for din sundhed og livskvalitet. Det er også et godt valg for dig, der er mere erfaren og foretrækker en massageterapi, hvor udgangspunktet er dig og din krop, og hvor du ønsker at arbejde med nogle skader eller skavanker!

Helsemassage er wellness og er en blidere og dejlig afslappende massage, som tillader hele kroppen at komme ned i gear. En helsemassage er ren selvforkælelse.

Så du kan roligt bestille en massage hos Fysiurgisk massør Sassi Telving.

Sassis priser

30 min. massage 350.- kr.
60 min. massage 550.- kr.
Koncentreret skulder-nakke massage, 30 min 350.-
Bindevævsmassage, 60 min 550 kr
kombi – massage og akupunktur, 60 minutter – intropris 600kr

NYT NYT – elevbehandling i akupunktur mod følgende problematikker

– Tennis/golfalbue
– Skuldersmerter/frossen skulder
– Knæsmerter/slidgigt i knæene
– Lændesmerter
– Hovedpine/migræne
– Graviditetsgener fx kvalme
PRIS KUN 350 kr.