Nirit Doster

Kom i helhedsHUSET og få en behandling i Traditionel Kinesisk Medicin (TKM), med behandlingsformerne:

Akupunktur
Shiatsu og Tuina
Kopping
Moksibation

Kontaktoplysninger:
Telefon:
Mail: nini@helheds-HUSET.dk

TKM kan bl.a. hjælpe mod:
ortopædiske problemer
gynækologiske problemer
udfordringer med fordøjelsessystemet
hovedpine/migræne
allergi
angst
og meget meget mere.

Gamle kroniske lidelser kræver normalt et længere behandlingsforløb end nye problemer.

Priser:

Lige nu er der INTROpriser på en behandling i TKM og koster kun 400 kr for en time.
Første gang tager det ca. 75 minutter – til samme pris.

Book online på den grønne knap – hvis der ikke er tider der passer dig, så send en sms til Susanne på 20809909 eller ring til helhedsHUSET på 71969909.

Nirit Doster

Nirit er uddannet i traditionel kinesisk medicin ved Tmurot School of Chinese Medicine i Tel Aviv fra 2008 til 2016.

Hun har studeret shiatsu, tuina, akupunktur, kopping, og moksibation, for at opnå certificering i TKM (traditionel kinesisk medicin).

I alt har Nirit haft mere end 3000 undervisningstimer på Tmurot.

Efter den uddannelse har hun efteruddannet sig på to forløb af 8 måneder (i 2016 og 2018), for at være opdateret.

Nirit siger:
Jeg hedder Nirit Doster. Alle kalder mig Nini, og det er du også velkommen til. Jeg er 36 år gammel og kommer fra Israel. Jeg er flyttet til Danmark i slutningen af 2019, så jeg er stadig i gang med at lære dansk.

Siden 2010 har jeg givet behandlinger, både i egen klinik, samt i adskillige offentlige og private ansættelser.

Ud over at arbejde som terapeut har jeg desuden arbejdet på Tmurot School of Chinese Medicine som assisterende underviser i seks år.

Til dem der ikke kender TKM vil jeg kort forklare, at de fem behandlingsteknikker jeg arbejder med, supplerer hinanden og meget sjældent bruges alene. Ved hver behandling vurderer jeg hvilke metoder der er nødvendige i den givne situation.

Når jeg giver en behandling, er jeg i mit rette element.

Jeg har altid følt behov for at hjælpe mennesker med deres udfordringer, og da jeg for tolv år siden begyndte at studere og praktisere Traditionel Kinesisk Medicin (TKM) fandt jeg min vej.

Den første behandling hos mig er længere end normalt, afsæt omkring 75 minutter. Vi skal møde hinanden i tillid. Vi skal have tid til spørgsmål og samtale, så jeg kan forstå din udfordring og din livsstil. For at stille en grundig diagnose undersøger jeg også din mave, din tunge, din puls, samt dufte og lyde.

En behandling består ofte af flere metoder, og varer som regel en time. Du har tøj på under behandlingen.

Gennem behandlingsforløbet lærer du om dig selv, dine vaner og mønstre, og hvordan det påvirker din sundhed. Udover den helbredende massage og akupunktur, får du derfor mulighed for også selv at balancere dit liv.

Jeg inviterer dig til at komme, så vi sammen kan forbedre din livskvalitet. Jeg forstår det meste dansk, og lærer stadig. Vi vil nok blande engelsk og dansk indtil mit danske er flydende.

Hvad er Traditionel Kinesisk Medicin (TKM)?

For mig er TKM en uendelig rejse. Jeg lærer mere af hvert eneste patientforløb, og samtidig efteruddanner jeg mig løbende. Jeg tager online kurser og seminarer, og jeg har arbejdet frivilligt hos de bedste læremestre for at se, høre, spørge ind og lære af dem.

TKM er en 3000 år gammel tradition, hvor specielle punkter på kroppen igennem tiderne er blevet kortlagt af kinesiske behandlere i kliniske forsøg. Disse punkter aktiveres blandt andet af akupunkturnålene, af forskellige massageformer, og af varme, for at påvirke og regulere vores Chi-energi og derved genskabe balance og helbrede helt ned på celle- og vævsniveau. Et holistisk menneskesyn tillader TKM at analysere de underlæggende dynamikker, som har ført til at et fysisk eller psykisk problem udviklede sig. Med denne forståelse kan vi behandle roden og skabe systematisk sundhed i længden, samtidig med at vi løser det aktuelle problem.

De forskellige behandlingsformer:

-Shiatsu er en japansk massageform, mens tuina er kinesisk. Begge massageteknikker udføres uden olie, og patienten har tøj på. Shiatsu og Tuina forbinder og aktiverer energien i kroppens meridianer, så der skabes balance i HELE kroppen og smerter samt stagnationer bearbejdes og ophører.

-Kopping er små sugekopper som fastgøres på kroppen under behandlingen. Undertrykket påvirker kroppens kapillærer, og kan hjælpe mod fx inflammation, muskelsmerter og forkølelse.

-Moksibation er behandling via varme fra mineraler, som optages i huden på specifikke punkter, og genskaber balance.  Ligesom ved kopping styrker moksibation kroppens egen evne til at regenerere.

-Akupunktur kender de fleste efterhånden, men hvad mange ikke ved er, at når nålene suppleres med de øvrige behandlingsteknikker i TKM, er resultaterne som oftest meget mere mærkbare og langt bedre.