Vi er i fuld gang med at brede vores forløb ud. Det er spændende. For kort tid siden afsluttede vi vores 4. slankehold 🙂 Vi starter endnu et slankehold op i september – og du kan ringe til Rikke på 28719848 og høre hvad vi kan tilbyde dig, der vil slutte fred med din krop.

Stress er overalt, og det rammer mange, hvilket resulterer i skader og dårlig livskvalitet. Vi vil i HUSET gerne sætte fokus på stresshåndtering og forebyggelse. Vi har allerede kørt 2 forløb over 10 uger… med alle de emner der er vigtige for at få styr på stress og pres. Også stressforløbet bliver udbudt igen, med opstart i efteråret 2018.

Vi starter mindfulnesshold op allerede den 27/8 og igen i november.

Spædbarnsmassage – hvor mor eller far lærer at masserer baby – starter op i august. Det er et nyt kursus som vi glæder os meget til 🙂

Træning er mange ting – og vores Rul og Stræk er rolig men meget effektiv massage af bindevævet. Det er ren detox og meget effektivt.

HUSk vores 2-3 foredrag om måneden, så du kan få viden, inspiration og motivation til et liv i helhed med fysisk og mental sundhed.

Se mere i vores kalender