Vi er i fuld gang med at brede vores forløb ud. Det er spændende. Vi har afholdt vores populære slankeforløb i over 6 år, og nu har vi justeret og opdateret forløbet, så det er endnu bedre. Vi starter endnu et slankeforløb op inden længe – og du kan ringe til Susanne på 20809909 og høre hvad vi kan tilbyde dig, der vil slutte fred med din krop.

Stress er overalt, og det rammer mange, hvilket resulterer i skader og dårlig livskvalitet. Vi vil i HUSET gerne sætte fokus på stresshåndtering og forebyggelse. Vi har allerede kørt flere forløb over 10 uger… med alle de emner der er vigtige for at få styr på stress og pres. Næste stressforløb starter snart.

Vi starter mindfulnesskursus op 2-3 gange hvert år.

Der er stor fokus på unges trivsel – og mangel på samme. Hvis du har en ung, som du ønsker skal se livet og hverdagen lidt lettere, så kontakt os. Ud over individuelle samtaler, så tilbyder vi et ungekursus, på et hold med få deltagere og stor fortrolighed og sammenhold. Læs om Power her.

HUSK vores 2-3 foredrag og temaaftner om måneden, så du kan få viden, inspiration og motivation til et liv i helhed med fysisk og mental sundhed.