Akupunktur

Traditionel kinesisk akupunktur er lægekunst udviklet med udgangspunkt i østerlandsk filosofi og tankegang. Behandlingsformen er mere end 5000 år gamle. Til sammenligning er vestlig lægekunst ca. 200 år gammel.

Hvor vi i vesten forsøger at opdele i stadigt mindre enheder, for at nå ind til kernen af et fysisk problem eller symptom, og fjerne det, er tankegangen i akupunktur, at sætte symptombilledet ind i en større energimæssig sammnehæng.

Filososfien er, at alting i universet er energi i konstant bevægelse og altid indbyrdes forbundet. Når smerte opstår er det et signal om, at der er ubalance i det indbyrdes flow af energi. Der er derfor behov for afbalancering af energierne i kroppen, og DET er kunsten.

De små fine nåle er blevet symbolet på systemet, men akupunkturen og den traditionelle kinesiske medicin forsøger at indrage så mange veje til at genvinde balance, som muligt. Det kan være kost, urter, psyken, bevægelse, manuelle tekniker, punktvarme(moxa) og nåle.

Vær opmærksom på at vi også tilbyder øreakupunktur i helhedsHUSET. Tina kan hjælpe dig med det, og hun giver med stor succes kombinationsbehandling af zoneterapi og øreakupunktur.

En behandling koster 500 kr og der er mulighed for at få en kobinationsbehandling af både massage og akupunktur.
På nuværende tidspunkt, kan du ikke bestille onlinetid til akupunktur, send en forespørgsel pr. sms til 20809909.