Akupunktur

Traditionel kinesisk akupunktur er lægekunst udviklet med udgangspunkt i østerlandsk filosofi og tankegang. Behandlingsformen er mere end 5000 år gamle. Til sammenligning er vestlig lægekunst ca. 200 år gammel.

Hvor vi i vesten forsøger at opdele i stadigt mindre enheder, for at nå ind til kernen af et fysisk problem eller symptom, og fjerne det, er tankegangen i akupunktur, at sætte symptombilledet ind i en større energimæssig sammnehæng.

Filososfien er, at alting i universet er energi i konstant bevægelse og altid indbyrdes forbundet. Når smerte opstår er det et signal om, at der er ubalance i det indbyrdes flow af energi. Der er derfor behov for afbalancering af energierne i kroppen, og DET er kunsten.

De små fine nåle er blevet symbolet på systemet, men akupunkturen og den traditionelle kinesiske medicin forsøger at indrage så mange veje til at genvinde balance, som muligt. Det kan være kost, urter, psyken, bevægelse, manuelle tekniker, punktvarme(moxa) og nåle.

Nini er uddannet i Traditionel Kinesisk Medicin og tilbyder akupunktur i kombination med andre behandlingsformer – eller som akupunktur alene.

En behandling koster 500 kr og der er mulighed for at få en kombinationsbehandling i Traditionel Kinesisk Medicin, der bl.a. også indbefatter massage (udenpå tøjet)
Hver 5. behandling er altid til halv pris!

Bestil på den grønne bookingknap.