Susanne Gregersen

Opbevaring af dine data:

Jeg opbevarer dine personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt:

 I forbindelse med nyhedsbreve: Så længe et afgivet samtykke til at modtage markedsføring ikke er trukket tilbage, og jeg ikke er forpligtet til at opbevare personoplysningerne f. eks. i forbindelse med en retlig forpligtelse. Du kan altid framelde dig mine nyhedsbreve nederst i hvert nyhedsbrev.

 

Oplysning, indsigelse, ændring og sletning:

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til: Susanne Gregersen, susanne@helheds-HUSET.dk

Hvis der er fejl i oplysningerne, kan du altid bede om at få dem rettet.
Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning til ovennævnte e-mailadresse.

‘Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over helhedsHUSETs behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til susanne@helheds-HUSET.dk eller direkte til Datatilsynet.

Dette website er ejet af: Susanne Gregersen. susanne@helheds-HUSET.dk.

Jeg bekræfter at jeg er bekendt med persondataforordningen a´25.maj 2018, og jeg behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

 

BESKRIVELSE AF DATABEHANDLINGEN:

Formål:

 Booking af individuel behandling, foredrag og kurser – Jeg bruger din mail til at sende en bekræftelse af din booking, til evt. aflysning plus til huskemail 2 dage før den aftalte booking og en sms 24 timer før.

 Levering af onlineprodukter og tjenester: Mail og sms anvendes til at kontakte dig med henblik på levering af produkter og tjenester, som du har købt, tilmeldt dig og/eller tegnet abonnement på.

 Levering af nyhedsbreve: Din mail anvendes til at fremsende nyhedsbreve, som du har tilmeldt dig og du kan altid framelde dig nederst i nyhedsbrevene.

 Kundeservice: Ved support i forbindelse med dine køb og abonnementer samt øvrige henvendelser kan vi enten bruge din mail eller sende en sms.

 Online markedsføring: Oplysningerne anvendes til online markedsføring f.eks. på Facebook.

Kategorier af personoplysninger:

 

 Jeg behandler flg. kategorier af personoplysninger: Navn, e-mailadresse og telefonnummer.

Kilder: 

Jeg har fået dine oplysninger:

 Direkte fra dig via min hjemmesides tilmelding til nyhedsbreve.

 Direkte fra dig i forbindelse med køb af behandling, foredrag eller kurser.

 Direkte fra dig ved dit besøg i helhedsHUSET

 Direkte fra dig ved dit besøg på en messe eller udstilling

Jeg indsamler desuden data gennem Google Analytics og Facebook Pixel

Behandlingsgrundlag:

Det er nødvendigt for mig at ligge inde med disse oplysninger på grund af:

 Min interesse i at markedsføre mine produkter

 Så jeg kan opfylde en kontrakt, som du er part i, og f.eks registrere at du kommer til behandling eller anden aktivitet i helhedsHUSET, så vi ved at tiden er booket til netop dig – og kan sende dig en “husker” og evt. aflysninger.

 Så jeg kan overholde en retlig forpligtelse f. eks. i henhold til bogføringsloven.

Modtagere:

Jeg kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder:

Jeg har indgået databehandleraftaler med nedenstående databehandlere, hvilket er min garanti for, at de overholder GDPR´s gældende regler og retningslinjer om beskyttelse af dine oplysninger:

 Dinero – regnskabsprogram

 Stribe – online betalingsprogram

 EasyMe – booking af behandlinger og aktiviteter samt udsendelse af nyhedsmails

Jeg har derudover databehandleraftaler med alle behandlere/terapeuter i helheds-HUSET, men understreger, at al behandling af journaler og andre personlige oplysninger end ovenfor nævnt, alene håndteres og sikres af den enkelte behandler/terapeut, som du går til behandling hos.
Personligt skriver jeg ikke journal (er ikke journalpligtig) De oplysninger jeg skriver ned er til den igangværende session og destrueres efterfølgende eller gives med kunden hjem.