YinYoga massage i helhedsHUSET

Dette YinYoga forløb er designet til at bringe ro, balance og styrke til krop og sind – i en hektisk verden.

Kurset er sat til at starte den 6/2 2024 kl 16.30.

På dette forløb er det Lisbeth Andersen, der guider dig trygt igennem programmet. Kontakt Lisbeth for yderligere info. på 23238175

Yin Yoga forløb

Yin yoga er en yogaform, hvor der arbejdes med blide langsomme stræk og pres af kroppens bindevæv. Strækkene holdes i 3 – 5 min. Tiden i strækkene er en vigtig faktor for at få det bedste udbytte af denne yogaform. Stillingerne skubber til ubalancer, stagnation og ophobning af affaldsstoffer. Kroppen lokkes til at genfinde sin indre helbredende kraft.

Bindevævsarbejde er befordrende for at bevare din bevægelsesfrihed og når du oplever stivhed, ømhed og visse smertetilstande. Den rolige og langsommelige form betyder, at det parasympatiske nervesystemet får plads til at falde til ro, så kroppen støttes i at kunne slippe spændinger og regenerere. En langsommelig opmærksom praksis, der giver dig mulighed for at komme ned i et lag af fordybelse og kontakt til kroppen som både vækker og nærer. 

Yin yoga arbejder på flere planer. Det betyder, at stillingerne stimulerer kroppens meridianer, har indflydelse på din naturlige vejrtrækning, og via en friere tilstrømning af næringsstoffer, energi og blod på din fordøjelse, dit stofskifte samt på dit lymfe- og hormonelle system.  

Yin yoga praksis kan ses som et mellemrum i hverdagen gøremål, hvor kroppen får taletid og du øver dig i at lytte til budskabet. 

Undervisningen starter med, at du blidt lander, derpå instruktion i yin stræk for hele kroppen med en afsluttende afspændende savasana. 

Der arbejdes overvejende på gulvet i siddende og liggende stillinger.

Det anbefales, at du tager løst tøj på, der er til at bevæge sig i. 

Næste hold starter den 6. februar 2024. Vi mødes hver tirsdag i alt 10 gange kl. 16.30 – 18.00.

yinyoga i helhedsHUSET

TILBUD LIGE NU: 1100 kr

Dette forløb er 10 undervisningsgange.

Jeg underviser på ungekurset: