psykomotorisk behandling i helhedsHUSET

Psykomotorisk behandling er en behandlingsform, der kan bruges til flere forskellige ting:

– forebyggende behabling (pas på din krop)
– som ren velvære
-ved smerte- og træthedstilstande
– muskelspændinger
– forskellige stresstilstande
– lad kroppen finde ro

Psykomotorisk behandling er en fantastisk måde, at vise omsorg for din krop.

Psykomotorisk behandling

Har du brug at give slip, lande i dig selv og få kontakt til din krop?

Behandlingen er dybdeafspændende, beroliger nervesystemet og virker regulerende på hele dit system.

Kroppen reagerer på alle de påvirkninger, vi udsættes for gennem hele livet. Nogle af dem kan sætte sig som spændinger, stivhed, ufleksibilitet mm. Med tiden giver det os forskellige gener og kropslige udfordringer både af fysisk og psykisk karakter. Psykomotoriske behandlinger kan støtte dig på vejen mod at genfinde balancen.

Psykosomatisk behandling

I en Psykomotorisk behandling går vi i fællesskab på opdagelse i det, du mærker i din krop. Der er fokus på sammenspil mellem krop og psyke. Selve behandlingen starter med en dialog som efterfølges af den mere kropslige del af behandlinger. Ved 1. behandling vil der blive brugt lidt længere tid på at snakke sammen. Der vil blive inddraget øvelser efter behov. For det meste vil det være en helkropsbehandling.

Muskler, bindevæv og led

Under den manuelle behandling afspændes og strækker behandleren dine muskler, dit bindevæv og dine led. Behandlingen er rolig og nænsom. Behandlingen vil bl.a. øge blodgennemstrømningen og hjælpe kroppen til at udskille affaldsstoffer. Samtidig vil den blide berøring og afspændingen frigiver hormonet oxytocin, så blodtrykket falder og niveauet af stresshormon sænkes.

Behandlingerne kan bruges forebyggende, som en velværebehandling og når du oplever gener af forskellig art, f.eks. ved smerte- og træthedstilstande, som skyldes belastende kropsholdninger, spændinger ved forkerte arbejdsstillinger og forskellige stresstilstande. Det kan også med god gavn bruges mod spændte muskler forskellige steder i kroppen. Har kroppen over tid været udsat for pres af den ene eller anden årsag, er psykomotorisk behandling en god måde at finde ro på.

Behandlingen udføres påklædt på en madras på gulvet. Det anbefales, at du tager løst tøj på, der er til at bevæge sig i. 

Priser

Psykomotorisk behandling – 1. behandling varer 75 minutter

LISBETH HAR INTROPRIS OG DU KAN FÅ DET TIL  – KUN 600 kr

Følgende behandlinger tager 1 time og koster 550 kr