Yin yoga massage

Yin yoga massage kombinerer blide stræk af kroppens bindevæv med stimulering af dens energibaner. Massagen beroliger nervesystemet og har en udrensende og genopbyggende effekt. Kroppen vil blive stimuleret til at finde sin naturlige vejrtrækningen og løsne op for uhensigtsmæssige spændinger. Massagen er en velværebehandling som samtidig vil vække din kontakt til kroppen og rumme mulighed for en øget opmærksomhed på kroppens signaler i din hverdag. 

Yin yoga strækkene udføres af behandleren eller du guides ind i stillingen via behandlerens instruktion, mens du er liggende eller siddende. Behandleren bruger sin krop som støtte, du kan læne dig op ad og holder dig i nogle af stillingerne. Den tætte kropslige guidning tilbyder dig at slippe og overgive dig. Det kan få dig til at arbejde dybere også i de områder af kroppen, hvor det er sværere at finde ind til opbyggede ubalancer.

Massagen gives påklædt på en madras på gulvet. Det anbefales at tage løst tøj på, der giver  bevægelsesfrihed.   

Massagen kan aftales med eller uden samtidig deltagelse på løbende yin yoga klasser. Sidstnævnte for at supplere med en mere individuel tilgang med mulighed for, at du kan fordybe dig med et særligt fokus på din unikke krop. 

Priser

YinYoga massage varer 90 minutter

LISBETH HAR INTRO- OG VINTERPRIS, så du er så heldig at kunne prøve YinYoga massage for kun 400 kr.