Lisbeth Andersen i helhedsHUSET

Psykomotorisk behandling
YinYoga massage
YinYoga

 

Kontaktoplysninger:

Sms/telefon 23238175

Lisbeth Andersen

Lisbeths erfaring indenfor kropsligt arbejde strækker sig mere end 30 år tilbage, hvor hun blev uddannet psykomotorisk terapeut. Lisbeth har gennem årene bygget på med mere uddannelse og tilbyder desuden yin yoga undervisning og yin yoga massage.

Lisbeth er også socialrådgiver og har efteruddannelse indenfor kognitiv terapi samt mindfulness. Hun arbejder i sin dagligdag som mentor for unge mennesker, hvor samtalen er et vigtigt værktøj.

Lisbeth siger:

Min overbevisning er, at kroppen er en medspiller, som hele tiden søger efter balance. Kroppen klarer selv rigtig mange af de ubalancer, der opstår når livet leves, men det er også nødvendigt at forebygge og understøtte kroppen, når du har gener.

Jeg tilbyder blide behandlinger, hvor kroppens evne til at finde tilbage vækkes og styrkes. Behandlingerne foregår på en madras på gulvet. Det anbefales, at du har tøj på, der giver bevægelsesfrihed.

Priser

Lisbeth tilbyder psykomotorisk behandling til 600 kr for 1. behandling a 75 minutter og efterfølgende behandlinger koster 550 og varer 60 minutter.

YinYoga massage varer 90 minutter og koster 650 kr.
Efterfølgende behandlinger a 90 minutter koster 600 kr.

 

Psykomotorisk behandling er en fantastisk måde, at vise omsorg for din krop.