psykoterapi i Svendborg

Psykoterapi

Rikke Vesterled

Du kan læse mere om Rikke, der har været en del af helhedsHUSET siden vi startede i 2016. Rikke er desuden med på vores forløb – både Slut Fred Med Din Krop og Tilbage I Balance.

Rikke er medlem af psykoterapiforeningen.

Psykoterapi i Svendborg

Psykoterapi handler om at hjælpe mennesker ud af livets vanskelige perioder og er en vej til at komme videre, når livet gør ondt eller synes meningsløst.

Hvad er psykoterapi?

Psykoterapi er samtaleterapi og der er forskellige grene med specialer og ekspertområder. Fællesnævneren er, ved hjælp af samtaler, at fokuserer på først at identificere og derefter at ændre de mekanismer og mønstre, der ligger bag symptomerne.

Traumer, kriser, stress og angst

Der italesættes og arbejdes med de tanker, følelser, handlinger og hændelser, der gør, at man for eksempel bliver stresset, er trist eller føler angst. Der kan også være kriser eller traumer, der skal bearbejdes og løsnes.

Med andre ord handler psykoterapi om at støtte og hjælpe mennesker med at få indsigt i og forståelse for deres problemer for derefter at give dem de værktøjer, de har brug for, til at fungere bedre i hverdagen og få en højere livskvalitet.

Hvorfor gå i terapi?

Der kan være mange forskellige grunde til at gå i psykoterapi. De fleste mennesker opsøger en psykoterapeut, fordi der er noget i deres liv, som går dem på og forringer deres livskvalitet.

Hvad kan en psykoterapeut hjælpe med?

Det kan være, at man slås med angst, OCD (tvangstanker), depression, stress, mindreværd, generthed eller mobning. Man kan også have haft en traumatisk oplevelse, have brug for hjælp til at komme videre i livet efter en krise eller vil lære mere om sig selv.
Psykoterapi foregår oftest individuelt, men mange psykoterapeuter hjælper også par og familier.

For nogle går processen hurtigere end for andre, og behandlingens længde er individuel.

Tidsbestilling til psykoterapi i Svendborg

Du kan bestille en tid hos Rikke ved at ringe til hende på telefon 28719848.

Pris:
Hos Rikke 850 kr pr. time

Følgende behandlere tilbyder
psykoterapi i helhedsHUSET: