psykoterapi i Svendborg

Psykoterapi

I helhedsHUSET har vi 2 psykoterapeuter. De arbejder forskelligt, og har det til fælles, at de hjælper og støtter mennesker, der af den ene eller anden grund, har brug for terapi til at italesætte og løsne op for noget der tynger dem.

Rikke Vesterled

Du kan læse mere om Rikke, der har været en del af helhedsHUSET siden vi startede i 2016. Ikke er desuden med på vores forløb – både Slut Fred Med Din Krop og Tilbage I Balance.

Rikke er medlem af psykoterapiforeningen.

 

Hanne Aamand

Du kan læse mere om Hanne, der har været en del af HUSET i et par år. Hos Hanne kan du få almindelig psykoterapi og du kan også få Spirituel Psykoterapi, hvor Hanne gør brug af sin evne til at modtage beskeder fra universet.

Psykoterapi i Svendborg

Psykoterapi handler om at hjælpe mennesker ud af livets vanskelige perioder og er en vej til at komme videre, når livet gør ondt eller synes meningsløst.

Hvad er psykoterapi?

Psykoterapi er samtaleterapi og der er forskellige grene med specialer og ekspertområder. Fællesnævneren er, ved hjælp af samtaler, at fokuserer på først at identificere og derefter at ændre de mekanismer og mønstre, der ligger bag symptomerne.

Traumer, kriser, stress og angst

Der italesættes og arbejdes med de tanker, følelser, handlinger og hændelser, der gør, at man for eksempel bliver stresset, er trist eller føler angst. Der kan også være kriser eller traumer, der skal bearbejdes og løsnes.

Med andre ord handler psykoterapi om at støtte og hjælpe mennesker med at få indsigt i og forståelse for deres problemer for derefter at give dem de værktøjer, de har brug for, til at fungere bedre i hverdagen og få en højere livskvalitet.

Hvorfor gå i terapi?

Der kan være mange forskellige grunde til at gå i psykoterapi. De fleste mennesker opsøger en psykoterapeut, fordi der er noget i deres liv, som går dem på og forringer deres livskvalitet.

Hvad kan en psykoterapeut hjælpe med?

Det kan være, at man slås med angst, OCD (tvangstanker), depression, stress, mindreværd, generthed eller mobning. Man kan også have haft en traumatisk oplevelse, have brug for hjælp til at komme videre i livet efter en krise eller vil lære mere om sig selv.
Psykoterapi foregår oftest individuelt, men mange psykoterapeuter hjælper også par og familier.

For nogle går processen hurtigere end for andre, og behandlingens længde er individuel.

Tidsbestilling til psykoterapi i Svendborg

Du kan bestille en tid online hos Hanne LIGE HER! og du kan bestille en tid hos Rikke ved at ringe til hende på telefon 28719848.

Pris:

Hos Hanne 900 kr pr. time
Hos Rikke 850 kr pr. time

Følgende behandlere tilbyder
psykoterapi i helhedsHUSET: